Kaži mi, kaži...

Karte dana – četvrtak 12.03.2020.

SMRT – NEŠTO NOVCA

Pih….izgleda da nam ovo i nije nešto naročito podsticajan dan. Gde se nadžudži karta Smrt ona mora da donese težinu, sporost, komplikovane ili otežane okolnosti, mora da donese osećaj bezvoljnosti, umora, nezadovoljstva, neispunjenosti. Pošto posle nje imamo kartu Nešto novca, ona govori da će ovakvi momenti biti prolazni i kratkotrajni – ali to ne znači da nas neće u tom trenutku dotaći i ubosti.

Težina se sada oko nas vije iz više razloga – ako je posao u pitanju, onda je to zbog promena u planovima, sporog ostvarivanja istih, slabog prometa ukoliko trgujemo nečim ili lošijeg priliva novca. Ako je ljubav u pitanju – onda pokazuje da trenutno nismo zadovoljni komunikacijom sa onima koje volimo, da se u našem odnosu dešava samo rutina i da smo pomalo smoreni zbog toga. Ako je zdravlje u pitanju – ma šta reći – opterećenost ovim segmentom – kod nekih zbog određenog virusa čije ime nećemo pominjati jer ne zaslužuje pažnju, kod drugih zato što će imati stomačnih problema ili onih sa kičmom, zubima, zglobovima.

Ovaj dan nam bukvalno ubacuje „klipove u točkove“ – sapliće nas, ne da nam da se organizujemo kvalitetno, vraća nas unazad ili nas tera da stvari ponavljamo više puta. Postoji još jedna interesantna simbolika – danas jedna reč, jedan postupak (bilo vaš, bilo od strane drugih osoba) mogu da naprave OGROMNU promenu. Na bolje ili na gore, naravno. Pa se može dogoditi da jedna reč izazove prekid saradnje, prekid emotivne ili prijateljske konekcije. Ili – da jedan mali potez, jedna poruka – dovede do toga da se dve osobe, poslovno, emotivno ili prijateljski – spoje neraskidivo. Ovo je dan u kojem sve što uradimo eksponencijalno raste i ima velike posledice. Opet – za nekog ludački dobre, za nekog – ni malo prijatne. Kako se kome zalomi.

Često pričamo o tim nekim sudbinskim danima u ovoj godini – pa pošto je i ovaj četvrtak jedan od njih – sudbina na delu danas će svakome od nas nešto dati. Nekome poklon, nekome packu. Za što manje packi, a što više darova! Srećno danas!

Voli vas vasa Venera sa papilotnom <3 <3 <3