Kaži mi, kaži...

Karte dana – petak 13.03.2020.

IZNENADNA SREĆA – ISTINA

Gde je Iznenadna sreća, tu je naravno – iznenađenje. Može li da bude nešto fino? Da, da. A može li da bude i nešto što baš nije fino? Pih, može i to. Iznenadna sreća je neutralna karta. Ona samo izbacuje iz koloseka, a sad na koji način, kako, zašto, koliko i ostala pitanja – to je već individualno. Ono što je dobro jeste da je iza nje karta koja nosi više pozitivnu nego negativnu energiju – naravno Istina. Ona je tu da potvrdi, da da svoj pečat, da „zakuca“ što bi se reklo.

Ono za šta su ove dve karte prvenstveno dobre jeste – kreativnost, vizija, umetničko nadahnuće, inspiracija, intuicija, prijateljstvo, druženje, društvenost, društvene mreže i konekcije. Dakle, danas imamo rešenje za svaki problem! Šta god da se postavi ispred nas kao zagonetka ili kao potencijalna prepreka – umemo i možemo da prevaziđemo, jer nam mozak radi sto na sat i očas posla ćemo nešto „iskombinovati“. Mogu da nas i život i ljudi i okolnosti danas stave u zapetljane situacije, ali očas posla se mi rasplićemo i pronalazimo pravi putić.

A ni osećaj u stomaku nas ne laže ovog petka – može da prepozna ko nam istinu govori a ko nas farba, ko nam želi dobro, a ko hoće da nas žedne preko vode prevede. Ukoliko možete, danas budite više u kontaktu sa prijateljima jer vam oni, pored dobrog raspoloženja i lepo provedenog vremena mogu doneti i bitna saznanja, važne informacije ili odlične ideje.

Danas se kroz segment prijatelja i društvenih mreža mogu pojaviti i interesantne osobe – neko za dobru zabavu i za kvalitetno potrošiti vreme, neko možda za avanturicu, a neko i da ostane….U postojećim emotivnim relacijama ovo je dobar dan da partner i vi živnete, da se više smejete, da više budete jedno uz drugo i da na neki kvalitetniji, lepši, zanimljiviji način provedete zajedničko vreme.

Iznenadi nas, o petku trinaesti! Ako može – daj neke lepe vesti i pozitivna dešavanja, svega drugog nam je već preko glave!

Srećno danas! Iznenada srećno!!!!!

Voli vas vasa Venera sa papilotnom <3 <3 <3