Kaži mi, kaži...

Karte dana – sreda 11.03.2020.

NADA – LJUBAVNIK

I karta Nada i karta Ljubavnik donose jednu vedru, živu, aktivnu energiju koja će biti aktuelna tokom ovog dana. Dobar je momenat za sve – da se pokrenemo po pitanju posla, ljubavi, odnosa sa drugima, prijateljstava, da budemo i fizički i misaono aktivni – jer ove karte donose kreativnost, ali i sposobnost da ta kreativna vizija bude realizovana. U prevodu – danas možemo zamisliti i ostvariti!

Ovo su energije koje govore o skretanju pažnje na vas, kao i na ono što radite – pa danas neće biti čudno ukoliko vas kontaktiraju osobe koje bi želele ili saradnju sa vama….ili prosto – želele bi da vas bolje upoznaju jer ste ostavili utisak na njih.

I emotivne relacije bi trebale da funkcionišu dobro – postoji dobar motiv, dobar plan, postoji želja – i sve ovo može biti sprovedeno sa osobom koja vam je k srcu prirasla.

Da li u ovoj sredi ima začkoljica, onoga što se na prvi pogled ne vidi,a što bi moglo eventualno pokvariti situaciju ili nas saplesti? Naravno da ima. Karta Nade ume da da preterana očekivanja, a gde previše očekujemo ili previše verujemo u nešto – možemo se razočarati ili „izduvati“ kada shvatimo da ćemo dobiti mnogo manje od onog što smo pomislili. Dalje – karta Ljubavnik je karta preeeevelikog ega i preteranog stavljanja sebe u prvi plan, pa je to nešto što bismo trebali izbegavati, jer možemo pokvariti neki odnos. Takođe, možemo se susresti sa ljudima koji funkcionišu u fazonu „ja pa ja“ i sa kojima je teško pronaći kompromis.

Dakle, u suštini – ova sreda je izuzetno povoljna za sve. Treba se čuvati tih nekih malih saplitanja i gledati da ih mirnim putem prevaziđemo. Budite dobro i neka je sa srećom!!!!!

Voli vas vasa Venera sa papilotnom <3 <3 <3