Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – ČETVRTAK 12.11.2020.

GUBITAK – DETE

Neka se poglavlja polako zatvaraju. Mi se menjamo, bruse nas okolnosti, događaji, bruse nas želje i potrebe, ali nas bruse i razočarenja, suočavanja sa istinama koje možda nismo hteli ili nismo smeli da pogledamo u oči.

Da li su ova „turpijanja“ duše prijatna? Pa ne baš i verovatno je da svi u ovim danima osećamo neku formu mentalne povređenosti, nažuljanosti.

Naravno, uopšte nije važno da li nas žulja posao, ljubav, emotivni ili porodični odnosi, da li nas žulja to što imamo osećaj da smo se izgubili i nikako da se pronađemo, da konačno potrefimo taj put koji je naš i na čijem nas kraju čeka svetlašce.

Tu je naš putić, tu je – i kako god to sada izgledalo nemoguće – već su trase za njega postavljene i zakoračili smo njime mada toga još uvek nismo svesni.

A današnji dan nosi i ono lepo i ono ne baš. Nešto što nam je bitno i oko čega smo se potrudili može krenuti kako treba….pa se zakočiti i šansa nam se izmaknuti iz prstića očas posla. A biće naravno i onih obrnutih slučajeva – da se zbrka u kojoj smo odjednom raščisti i da dobijemo ostvarenje. Poslovno – trebaće nam mnogo truda i balansiranja da sve „ispeglamo“.

Da bi se ostvarili dogovori i sklad moraćemo neke reči da prećutimo, neke da ublažimo i da se prilagodimo. Emotivno – ovaj dan nosi miks emocija, nežnosti i jake seksualnosti. Dušu je dao za sve ono što je tajno, sakriveno, za sve ono što želimo da sačuvamo od radoznalih očiju.

U svim vrstama odnosa, danas je jako potrebno baš to – umeti reći na pravi način, ali umeti i stati kada je to potrebno. Iskoristiti podsticajnu energiju koju ovaj četvrtak donosi, ali je kontrolisano usmeriti na pravi način. Biti mudar i ne zaleteti se naivno, kao dete – naglavačke. Korak po korak, lagano i strpljivo, do cilja.

Budite dobro. Srećni bili!!!!!

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3