Kaži mi, kaži...

Marse, Marse – koliko je sati?

Sinoć, 14-og novembra tamo negde između jedinice i dvojke – Mars iz znaka Ovna je krenuo direktnim hodom. Hm….ili je bolje reći – okrenuo se da bi krenuo direktnim hodom? Neće ova planeta još izvesno vreme hoditi svojim tempom – miliće i sa šesnaestog stepena sa kojeg je krenuo direktno pomeriće se tek 24-og novembra. A i tada mu sledi put kroz retrogradnu senku, sve tamo negde do samog kraja ove godine.

I, šta mu sad sve to znači? Ok, sad smo kao dobili našu energiju, volju, snagu nazad? Pa, nismo još. Zamislite to ovako – dobili ste leeeepu šamarčinu od koje ste zadnjim trapom poljubili patos i zvoni vam u glavi. I, sad vam treba vremena da ustanete, taj isti zadnji trap otresete od prašine, da vam se u glavi sve vrati na mesto…..da biste mogli da nastavite dalje. Mi smo trenutno u ovoj fazi, poluošamućeni. Pokušavamo da se sastavimo, a lelujamo. Ok, opasuljićemo se – do kraja sledeće nedelje ćemo proći još neke čudne momente – saznaćemo i videćemo stvari koje su nam bile nepoznanica do sada, informacije koje će promeniti sve će doći do nas – neće to biti baš neki laki momenti jer su pred nama aspekti koji govore o tome da mnogo toga što smo potiskivali, nismo želeli da vidimo i čujemo, mnogo toga što smo gurali pod tepih – sada kao erupcija izbija. Pred nama je period od desetak dana napetosti i mnogim ekspres loncima će odleteti poklopci. A onda nas do kraja godine čeka razrešenje svega u čemu smo se zablokirali, zacementirali, u čemu smo se pogubili fizički, mentalno, duševno.

Nemam ja neke prave savete da vam dam ovde jer kao što smo pričali ranije – karmičko sudbinska godina, karmičko sudbinska dešavanja i tako dalje i tako dalje – stvari koje teško da možemo izbeći. Jedini savet je da osluškujemo sebe, da sačuvamo sebe, da cenimo i poštujemo sebe, da se trudimo da sa što manje „oštećenja“ izguramo ovaj period. Da shvatimo šta zaista želimo a šta više nećemo. Da shvatimo da imamo mnogo više snage nego što mislimo. Da se pokrenemo. Da budemo dobro. Budite dobro <3 <3 <3

Voli vas vasa Venera sa papilotnom <3 <3 <3