Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – UTORAK 10.11.2020.

LOPOV – POSETA

Čudna je karta Lopov, baš baš čudna. Može da ukrade mir, novac, zdravlje ali može da ukrade i problem, nevolju, bolest.

Ona umotava i zamagljuje, daje meke i nežne i romantične reči od kojih lebdimo po oblacima na sedmom nebu, ali isto tako daje i laži, zaluđivanja, prevaru, tajne. Daje ružičaste naočare, ali i iluziju.

Danas nam Lopov dolazi u posetu, da nas obiđe i poigra se, da nam šapne i ukrade. A karta Poseta bi trebala da nam da cilj i usmerenje, trebala bi da nam donese angažovanost, dogovore. I kako ove dve karte danas funkcionišu zajedno? Pa iskreno, jako teško.

Ima tu mnogo različite simbolike- danas se možemo osećati mutno i pospano, danas se možemo osećati kao da nam je neko posrkao svu energiju, danas nam može biti problem da pronađemo prave reči u pravom trenutku, danas nećemo znati na koju ćemo stranu, danas nismo sigurni u ono što nam drugi govore i obećavaju i ne znamo da li da im verujemo, danas smo naglašeno romantični i osetljivi i sve nas duboko u dušu dotiče, danas želimo i hoćemo da budemo ažurni i vredni ali nam je nekako teško da se sastavimo i to pokretanje ide na mišiće, danas može biti pojačana anksioznost, danas nam može jako varirati pritisak, danas su ideje i kreativnost posebno naglašeni, danas smo zamišljeni i ćutljivi, danas intuicija radi sve u šesnaest…..i tako dalje i tako dalje i tako dalje….

Vidite, ima tu i dobrih a ima i loših strana ove kombinacije karata. Bilo bi dobro da se ne opterećujemo pokušajima da iskristališemo osećanja, dešavanja, ljude. Jer, teško će to ići a vrlo je moguće da će naši uvidi biti pogrešni.

Danas pustite. Neka ide sve kako ide. Uložite trud u ono što želite i čekajte da vreme da odgovore.

Budite dobro. Srećni bili!!!!

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3