Kaži mi, kaži...

Karte dana – četvrtak 14.05.2020.

SVEŠTENIK – PISMO
Hm….moram da primetim da ne pamtim kada smo imali ovakvu kombinaciju karti dana. I Sveštenik i Pismo su karte vere i sudbine, a pošto su izašle zajedno – samo dodatno naglašavaju da se ovog četvrtka nevidljive energije viju oko nas u punoj snazi, vodeći nas putevima kojima moramo proći.

Danas ne postoje stranputice, danas ne postoje slučajnosti. Sve se dešava tačno onako kako treba, tačno onako kako je zapisano eonima unazad. Svaka informacija, svaka reč koja danas stigne do nas – neizmerno je vredna i važna. Takođe, naše reči i postupci imaju ogromnu težinu. Rekla bih vam – „Merite reči!“ ali sa ovakvim kartama, to je skoro pa nemoguće. Svaka reč, svaki postupak – bilo to milozvučno šaputanje, najlepše delo ili rasprava i ružan postupak – tačno je takav kakav treba da bude.

Odmah znajte – danas planovi ne postoje. Osim ako ste isplanirali ono što je u skladu sa energijama koje su oko nas, osim ako je to naš pravi put. U suprotnom, ako hoćete na stranu koja nije vaša, ako hoćete da uradite nešto što nije po volji svemira – postaviće se sto i jedna prepreka, saplešće nas, ućutkati, pogurati na drugu stranu.

Danas su spontanost, slučajnost i prepuštanje – prava stvar. Što treba – doći će vam. Što treba da se desi – nova ljubav, prekid, novi posao, otkaz – desiće se. Što je potrebno da se otvori – otvoriće se. Što je potrebno da se kaže i čuje – kazaće se i čuće se. Što nije – doviđenja, pa pa – od tog posla nema ništa. Ako vam se danas događa da vas sve sapliće, koči, nervira – onda znajte da radite pogrešno, da pokušavate da kažete ono što ne treba i da niste na pravom putu. Ako vam se putevi kojima ste naumili da krenete sami otvaraju ili vam se dešavaju slučajnosti i informacije koje vas guraju u određenom pravcu – prihvatite ih, jer jesu vaša staza na koju trebate kročiti.

Danas pustite da vas vodi ono nešto što zna bolje od vas. Da li ćete to nazvati intuicijom, da li ćete nazvati Božanskim uticajem, da li ćete nazvati slučajnošću, ili nekako drugačije – potpuno je nebitno. Budite meki i pustite da vas okolnosti oblikuju. Otvorite oči i slušajte dobro – jer tu, u vama i oko vas su znaci koji vam pokazuju put. Čak i ako taj put izgleda kao težak i nije ono što ste želeli – zakoračite na njega.

Jedno malo, malecko upozorenjce – ako danas prenebregnete i zanemarite znakove, ako tvrdoglavo i po svaku cenu istrajete da idete onako kako ste naumili – očekujte da će u narednih mesec dana izbiti na svetlost dana sve loše posledice. Možete na kratko možda sprečiti sudbinu da deluje, ali na duži rok – ne. Ono što je namenjeno, to će biti.

Budite mi vrlo, vrlo dobro i pratite znake. I one koji otvaraju puteve i oni koji govore – Zabranjen prolaz! Srećni bili!!!!

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3