Kaži mi, kaži...

Karte dana – petak 15.05.2020.

VENČANJE – LJUBOMORA
Koliko smo u skladu iznutra, sami sa sobom – toliko ćemo lako ili manje lako proći kroz ovaj dan. A danas ta, duboka introspekcija radi žestoko – postavljamo pitanja sami sebi i pokušavamo da pronađemo odgovore. Svako od nas ima nešto, sitno ili krupno što ga u mislima sapliće.

Pitamo se da li su naši izbori bili pravi, da li su odluke koje smo doneli na mestu. Pitamo se koliko smo sigurni u ovome što imamo, bilo to emotivno ili materijalno. Pitamo se da li imamo razloga za bojazan, pitamo se šta možemo da učinimo da popravimo, poboljšamo, sredimo – bilo šta što nam je važno. Pitanja, pitanja, pitanja – a odgovori su suštinski, samo u nama….Neki put je samo dovoljno imati manje straha, a više vere – vere u sebe, u svoje kvalitete, vere u to da možemo promeniti na prvom mestu sebe a da će se onda i okolnosti oko nas promeniti…

I uglavnom su odnosi na prvom mestu danas – emotivni, poslovni, prijateljski, porodični i svi ostali redom. U relacijama u kojima smo, se osećamo čas savršeno sigurno, čas kao da gubimo tlo pod nogama. Čas imamo inspiraciju i potrebu da napravimo pozitivne promene, čas sumnjamo, opterećujemo se mislima koje možda imaju utemeljenje a možda su samo proizvod naših strahova….

Karta Ljubomora naravno – izbacuje ljubomoru i nesigurnost u prvi plan. Možemo pokleknuti pod ovim teretima i eventualno napraviti problem prvo sebi u mislima, a onda i u emotivnoj relaciji u kojoj smo. Ponavljam – ne mora da znači da se zaista u realnosti dešava ono čega se vi bojite. Karta Ljubomora nas muči, bilo za to pravog osnova ili ne. Razgovor, a ne rasprava – uvek je ključ i rešenje za bilo koju problematiku.

Ukoliko ste danas preterano emotivni i osetljivi – to samo znači da se trenutno osećate nežno, slabo, ranjivo – i da vam je potreba sigurnost od strane onih koje volite.

Sve ovo gore napisano važi i za sve ostale relacije, ne samo emotivne. No, konkretno u poslovnom segmentu – pokušajte danas da budete više prisutni, a ne pogubljeni u mislima i razmišljanjima jer na žalost, dan izuzetno pogoduje pravljenju grešaka.

Ukoliko danas dobijete ponudu, poslovne ili emotivne prirode – probajte da realno i hladne glave sagledate da li je ona dobra po vas ili ne. Noviteti sa ovakvim kartama teško uspevaju – pre će uspeti ono što se gradi na starim temeljima. Zato je ovaj petak pogodan da obnovite nešto ili da uspešno privedete kraju situaciju, projekat – koji su do sada bili na čekanju ili se sporo odvijali.

Dan mu dođe malo čudnjikav, da znate. Čudni mi, čudan dan, čudna vremena u kojima živimo – šta da se radi, tako nam je kako nam je 😀 Srećni bili!!!!!

Voli vas vasa cudnjikava Venera sa papilotnom <3 <3 <3