Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – ČETVRTAK 18.11.2021.

 

PORUKA – POSETA
Sudeći po kartama koje su izašle – protrčaćemo kroz ovaj dan….Ili će on pretrčati preko nas? Hah….trčanja i jurnjave će svakako biti a to što ćemo se na kraju dana verovatno osećati kao da smo pregaženi – posledica je velikog odliva energije i kroz fizičku i kroz mentalnu aktivnost koja nas očekuje.
Karte kažu – ne opuštaj se. Ako misliš da si isplanirao dan – pa, ubrzo ćeš se uveriti da čovek planira a Bog se smeje…to jest, u ovom slučaju – četvrtak se smeje…
Jer, očas posla eto poziva, eto informacije, eto kontakta koji vas okrene za stoosamdeset stepeni (a možda i naglavačke) i natera vas da pojurite, preplavljeni adrenalinom (a u nekim slučajevima i stresom).
Gde ima jurnjave i trčanja, ima i saplitanja. Hajd što fizički možemo da se sapletemo i povredimo nego i u komunikaciji i mentalno to isto važi – pa je ovo dan u nekim slučajevima – gluvih telefona. U drugim – brze razmene informacija sa sagovornikom u povišenom tonu (ako ste pomislili na raspravu – e, jeste, to je to). U trećim – jedno misliš, drugo govoriš, treće radiš – i naravno – praviš greške. Onda se nerviraš pa ispočetka.
Ali, ima ovaj dan i drugačiju simboliku. Pa, možeš da naletiš baš na ono što ti je potrebno ili baš na osobu sa kojom želiš da popričaš ili koju želiš da vidiš. Isto tako – možeš s neba pa u rebra da saznaš informaciju koja je dugo „bežala“ od tebe.
Možeš da se slatko ispričaš, opustiš i odobrovoljiš sa nekim – kratki susreti doneće dobro raspoloženje i pozitivu. Sve što je preko pola sata – nateraće te da cupkaš nestrpljivo i da počinješ blago da se nerviraš jer moraš da trčiš dalje.
Generalno gledano – nastavljaju se dani promena, velikih promena. Sve se ubrzava i deluje prilično haotično – jer, čistimo stvari iz korena. Bilo da je to u pitanju unutrašnje čišćenje duše i načina razmišljanja ili „veliko spremanje“ našeg života.
Budite mi dobro, srećno!!!!
Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3