Kaži mi, kaži...

Karte dana – četvrtak 19.03.2020.

POSETA – LJUBAV

Sa jedne strane – totalno dobre karte, a sa druge (pogotovo posmatrano kroz aktuelnu situaciju vezanu za virus) – bezveze.

No, hajmo prvo na ono što je dobro – ova kombinacija karata govori o širenju pažnje, podrške, pomoći, o dobrim savetima i još boljim namerama. Govori o privrženosti, o ljubavi, o romantici i strasti. Govori o druženju, o lepim i prijatnim kontaktima, govori o tome da nas neko danas može prijatno iznenaditi, energetski podići, učiniti da živnemo, govori čak i o tome da se baš danas možemo zaljubiti. Ili da možemo shvatiti da između nas i osobe sa kojom tako lepo pričamo i šalimo se – postoji nešto mnogo više od prijateljstva, drugarstva, površnog kontakta. Govori o tome da danas nekome možemo ulepšati dan.

A sad ono drugo. Ova kombinacija karata govori o ogovaranju i površnim pričama. Govori o promenljivim i nestabilnim raspoloženjima. Čas smo super zaneseni i entuzijastični, čas se zarozamo kao labave čarape na nogama. Govori o informacijama koje se šire a ne moraju biti tačne, baš zbog te malopre navedene površnosti. Govori o naivnosti i lakovernosti kada lako „kupujemo“ ono što nam se servira. I jedna i druga karta imaju simboliku pluća i vazduha pa ovaj dan može doneti respiratorne probleme – to ne mora biti striktno vezano za aktuelni virus, već može aktivirati i alergije, prehlade, kijavice. Pošto je simbolika ovih karata širenje – sve vam je jasno, Ako nemate neka ekstra važna i bitna posla, sedite gde ste. Ako morate napolje – čuvajte i sebe i druge.

Poseta je karta onih koji su nam blizu. Ljubav je karta – vidi čuda – ljubavi! Zajednička simbolika je da danas trebamo biti pored onih koji su nam srcu bliski. I da onima koje volimo trebamo uputiti lepu reč i podršku. Da ih trebamo upitati da li su dobro, da li im je nešto potrebno. A možda je samo dovoljno da im damo do znanja da mislimo na njih.

Ovaj dan je savršen za širenje ljubavi, pažnje, podrške, humanosti. I toga neka bude što više! Sva ostala širenja – stop!

Budite dobro. Srećno danas!!!!!

Voli vas vasa Venera sa papilotnom <3 <3 <3