Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – ČETVRTAK 20.01.2022.

IZNENADNA SREĆA – NEPRILIKA

Potreba i motiv da nešto promenimo. Bilo šta. Da „protresemo“ sebe i svakodnevicu koja se razvlači kao lastiš na labavim gaćama i u kojoj svako malo „proklizavamo“ – bilo mentalno, bilo fizički – pokušavajući da stignemo od tačke A do tačke B a da se ne polomatamo i polupamo.

Osećaj da NEŠTO moramo uraditi, šta god – samo da se nešto desi što nije monotono, nije turobno, nije opterećujuće i smorno.

Zato danas možemo iznenađivati i sebe i druge. A mogu nas iznenađivati i situacije – imate isplaniran dan i odjednom shvatate da taj plan neće funkcionisati jer se ubacuju situacije i ljudi i guraju vas na drugu stranu. Ne mora da znači da će ta iznenađenja biti loša – možda će vas samo prodrmati, možda na tren iznervirati ili vam pak grunuti dozu adrenalina.

U ovom danu osećamo potrebu da se oslobodimo od pritiska – i spoljašnjeg i unutrašnjeg. Zato možemo povlačiti poteze koji su za nas neuobičajeni, šašavi, da sebe ne možemo da prepoznamo.

Generalno gledano – gde je karta Iznenadna sreća, iznenađenja su neminovna. Pa je tako moguće da nam nešto danas protrese svakodnevicu – da moramo neplanirano da jurimo, žurimo, hitamo. Gde smo krenuli – da okasnimo. Što smo se dogovorili – da se promeni. Možemo imati teškoća sa tehnikom i aparatićima svake fele. I da – možemo se povrediti – pa zato danas pojačan oprez i kada bauljate po zaleđenim ulicama, ali i u svemu što radite!

Što se emocija tiče, ako se baš danas zagledate u nekog ili počnete emotivnu priču – tu će da puca na sve strane, neki put lep vatromet a neki put ratna zona. U postojećim emotivnim relacijama – ako hoćete da vam bude dobro, napravite neki iskorak, neku promenu koja će vam oboma prijati. Nemojte da simboliku karata gurate na onu negativnu stranu pa da krenete u rasprave bez kraja i konca. Ukoliko ste „ni na nebu ni na zemlji“, to jest u raskoraku između prošlosti koja žiga iznutra i sadašnjosti koja ne daje pravi motiv, ispunjenost i stabilnost – e vama ne znam šta da kažem. Povlačenje bilo kakvog konkretnog poteza ne garantuje da ćete bilo šta postići, a čekanje ne garantuje da će nemiri nestati. Vi i dalje stojite razapeti i čekate čudo. Do kada? Pa, dok se čudo ne smiluje i ne svrati vam u goste.

Budite vi meni dobro i danas najlepše iznenadite sebe. A nadam se da će iznenađenja koja vam dolaze biti prijatna i obradovati vas. Srećno!!!!

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3