Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – SREDA 19.01.2022.

UDOVAC – VESELJE

Ono što je vrlo izvesno jeste da ćemo u ovaj dan zakoračiti u nekom usporenom, mutnom raspoloženju.

E sad, razni ljudi, razna dešavanja, pa i razne manifestacije – neko će biti pospan, neko će biti nemotivisan i u smornom raspoloženju, neko će biti obuzet brigama, neko će biti tužan, nekoga će od ranog jutra sačekati komplikovane obaveze na koje baš i nije spreman, neko se zdravstveno neće osećati baš najbolje, a neko će biti onako, ravna crta.

Pošto se karta Udovac vezuje za prošlost i za ono što smo već započeli – prvu polovinu dana je najbolje koristiti za ZAVRŠAVANJE obaveza, poslova, dogovora. Nije neki bajan trenutak da počinjemo sa novim u bilo kojoj sferi jer će ti novi počeci biti obojeni zahtevnom energijom.

Drugi deo dana nam je življi, poletniji, aktivniji. Drugi deo dana je da se pokrenemo, fizička i mentalna aktivnost nam donose zadovoljstvo i ispunjenje. Momenat je da se sretnemo ili da komuniciramo sa osobama sa kojima se razumemo ili u čijem društvu uživamo. Momenat je i da se opustimo, ali to opuštanje može biti u varijanti „udri brigu na veselje“ pa su mogući i pojačani troškovi, kupovina i uživanja, provodi – kojima pokušavamo da „zatrpamo“ ono što nas boli.

Generalno gledano – ovo je dan pomešanih osećanja. Ništa neće biti čudno ako ste u jednom momentu neraspoloženi a u drugom se kliberite od uha do uha. Vrlo lako može da se dogodi da danas na silu tražimo bilo kakav razlog i bilo kakav način da na trenutak zaboravimo gde smo i kako se istinski osećamo.

Čak i ako ste od onih srećnika kojima danas sve ide potaman – neka senka se s vremena na vreme može nadijati nad vama – momenat brige za sebe ili drugu osobu, trenutak nezadovoljstva, pritisak od strane autoritativnih muških figura, miris prošlosti, sporost, povremeni padovi raspoloženja.

Dakle, pred nama je još jedan u nizu „smuti pa prospi“ dana. Trudite se da više bacite akcenat na ono što je dobro u njemu, da zadržite svoj mir.

Budite mi dobro, srećno!!!!

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3