Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – ČETVRTAK 20.08.2020.

SUDIJA – VENČANJE

Opa! Pa ko će to nama danas prvo da se sudi a posle da se venča? Ili – pre podne da ide da plati kaznu kod sudije za prekršaje, a popodne da se samokazni time što će se potpisati kod matičara? Dobro de, neću više grubo da se šalim sa vama, nego ću da budem ozbiljna i da isto tako ozbiljno pogledam kakav će biti ovaj dan….

E pa karte kažu da je dan dobar. Obema kartama vlada Saturn, obe karte su pod jurisdikcijom znaka Vage. Da se razumemo – ovde je sve odmereno i kako treba i na finjaka i mozak je uključen stopostotno. Danas znamo da se postavimo u svakoj situaciji i pri tom ne mislim da se „postavimo“ za selfi, nego bre da se POSTAVIMO shodno situaciji i shodno osobama sa kojima smo u kontaktu.

Umemo da „pronađemo žicu“ sagovorniku i da ga vodimo onim putićem kojim mi želimo. Doduše, neko bi rekao da je to manipulativnost, ali taj neko što bi to rekao neka ćuti i neka gleda svoja posla i nek se ne meša gde mu mesto nije.

Pokušavam da vam objasnim – danas ali baš danas, evo ovog četvrtka – radite šta znate i umete da dođete do onoga što želite. Jer, ima više nego dobrih šansi da ćete uspeti u tome. Potpuno je nevažno koji je segment u pitanju i da li hoćete da obrlatite šefa da vam da slobodan dan ili hoćete da smuvate onog nekog ko vam se izmiče već poduže i prevodi vas žedne preko vode.

Danas ste lukave lije i ponašajte se tako. Sve na finjaka, sve diplomatski i sa šarmom – a u stvari iza toga stoji čelična volja i usmerenost – ostvariti cilj! Samo jednu stvarčicu, malu malecku moram da vas upozorim – i oni preko puta vas mogu biti lukave lije, pa gledajte lije moje da vas neka druga lija ne zezne. 😀

Bez šale sada, ovaj četvrtak donosi stabilnu, odličnu energiju – energiju novih, jakih početaka, energiju ostvarenja i postizanja ciljeva. Lisičice moje, očetkajte lepo repić, namestite osmejak i spremite se da osvojite svet!

Srećni bili!!!!!

Voli vaš vaša Lija sa papilotnom 😀 <3 <3 <3