Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – SREDA 19.08.2020.

OFICIR – NEŠTO NOVCA

Danas bismo da radimo, al nam se ne da. Energija je totalno polovična – koliko god da Oficir govori o obavezama, poslu, odgovornosti, koliko god da nosi snagu i volju, toliko Nešto novca govori da smo negde ni tamo ni ovamo.

Zato se vrlo lako može dogoditi da kao krenemo, otpočnemo, da čak budemo u udarničkom fazonu…..a onda da nas vrlo brzo prođe volja, da na prvoj prepreci dignemo ruke. Ili – da nas okolnosti sapliću, da nam donose neorganizovanost i nemogućnost da se fokusiramo na ono što je potrebno. Zato vrlo lako na kraju dana može da se dogodi da se osećate kao da ste smlavljeni.

Danas je dan i za pravljenje grešaka. Nisu to neke velike greške, ali nam mogu biti dovoljno teške da nas zablokiraju i zakoče, pa makar na kratko. Ni misli nam ove srede nisu prijatelji – mi hoćemo da mislimo o onome što je potrebno da uradimo, a one lete tamo gde one hoće. Potiskujemo ih, ali konstantno izbijaju. Pa tako može da se dogodi da vi pokušavate da se skoncentrišete na posao, a u glavi vam osećanja prave igranku, talasaju sve u šesnaest.

Danas treba biti obazriv u dogovorima svake vrste, pogotovo ako otpočinjete nešto novo. Jer, iako je na prvi pogled sve na svom mestu i baš kako treba – nešto se tu iza brda valja. Zato je ovo dan u fazonu – čitajte i ona najsitnija slovca i doooooooobro se raspitajte šta to tačno potpisujete i šta se dogovarate da ne bi posle bilo „jao otkud sad ovo?“ Jer, sa ovakvim kartama – neka sitnica može da pokvari sve.

U stvari, kad pogledamo sve zbirno – danas je kao dobar dan, ali će se na sitnicama saplitati i te sitnice će kvariti ovu energiju. Jedino što mogu da vas posavetujem jeste – ne dozvolite da vam sitne zvrčkice i zbrčkice, sitni problemi, sitne kerefeke – pokvare neke fine trenutke. Skoncentrišite se na ono što vam je važno i gledajte da ne pravite greške. Dan je dobar da se posvetimo obavezama, poslu, spremanju, svom zdravlju, papirologiji, računima – ne zvuči baš nešto savršeno sve ovo, ali šta da se radi….

I kad su osećanja u pitanju danas je dan „na sitno“. Jedino na krupno možete misliti o onima koje volite, u realnosti ćete dobiti samo mrvičice…..Pa dobro, znate kako se kaže – mrva po mrva – dve mrve…. 😀 😀 😀

Srećni bili danas!!!!

Voli vas vasa Venera sa papilotnom <3 <3 <3