Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – ČETVRTAK 22.09.2022.

ČEŽNJA – NEISKRENOST

Pih…izem ti energiju ovog dana….

Da se razumemo – uopšte ne mora da znači da će nam se događati ne znam ni ja kakve problematične situacije. Naprotiv, možemo solidno izgurati ovaj dan, obaviti sve što je potrebno, čak privesti kraju nešto što nas je opterećivalo. Jer, obe su karte Saturnove – a gde je Saturn, tu je odgovornost, istrajnost i posvećenost cilju.

Više ove karte ukazuju na naš unutrašnji osećaj, koji je onako – muljav. Možemo se osećati nemotivisano, zarozano, nezadovoljno, okupirano mislima, brigama, neizvesnostima, strahovima. Ne znači da ćemo to pokazati onima koji su oko nas, ne – šta više, možemo se posebno potruditi da sijamo, da pokazujemo nasmejano lice….kao da ćemo želeti da svima pokažemo da smo dobro….a šta je unutar nas – to ćemo znati samo mi….

Dakle, osetljivost i neki vid krhkosti su prisutni iznutra. Spolja – gledamo u pravcu ciljeva i pokušavamo da stignemo do njih. Neko će morati da se danas suoči sa prošlim greškama i propustima i da pokuša da ih ispravi. Takođe, neko će se danas truditi da nešto obnovi – komunikaciju, saradnju, dogovor. Svugde gde postoji prefiks „prošlost“ – stvari se mogu rešiti i pokrenuti. Gde god je pak potpuno nova situacija, novi ljudi, nova dešavanja – kočiće ili će ići jako sporo.

Emotivno…..pa….onako. Očekivanja, nade i želje mogu biti velike, realizacija teško da će ih pratiti….Tajne priče, ljubavne afere i „nedozvoljene“ ljubavi funkcionisaće bolje nego nego „regularna“ partnerstva.

Sto se tiče zdravstvenog segmenta – svi tipovi infekcija su prisutni, kao i problemi sa krvnim sudovima i kičmom. Ne tovarite se hranom previše i proveravajte ispravnost i rok trajanja namirnica….

Budite dobro, srećno!!!!!

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3