Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – SREDA 21.09.2022.

LJUBAV – NESREĆA
Prvo ćemo da se bacimo na zdravstvenu tematiku ovih karata i da ukažemo na mogućnosti prehlada jer golišavi Amor na karti Ljubav ukazuje na osetljivo grlo i pluća. Karta Nesreća predstavlja između ostalog i temperaturu, pa vi ako nećete da šmrčete, kijate i leškarite sa čajem u rukama u narednim danima – pripazite!
Emotivno – ukoliko je odnos sa partnerom iole dobar – danas ćete imati lep dan, ispunjen strastima, dobrom energijom, akcijom. Ono na šta treba obratiti pažnju su reči i postupci koje nenamerno, ne razmišljajući posebno – sručimo na partnera. E u tim i takvim slučajevima – može tlo da se zatrese, može da dođe do jedne brze i žestoke rasprave.
Ako odnos sa voljenom osobom klacka i nije najsjajniji u ovom trenutku – imate izbor – ili ćete spustiti loptu ili biti u varijanti „ćeraćemo se i dalje“. I jedno i drugo će dati svoje rezultate, a vi birajte šta vam je milije.
Za one koji su slobodni – lep dan da se usplahire, uzlepršaju, zapale, da im srculence zakuca brže zbog nekog. Doduše, lep je dan i za one koji nisu slobodni da prođu kroz ista ova stanja – ali vama ćemo da kažemo „no-no“, ne brljaj jer svako brljanje može vući posledice……
Poslovno – potreba da se istaknemo, dokažemo. I to danas i možemo. Malo povesti računa u komunikaciji sa saradnicima, jer nervoza postoji. Takođe – potencijal da nas iznenade dešavanja. E sad, nekog će iznenaditi super, a nekog baš i ne…..
Ukratko – sreda……Budite vi meni dobro, srećno!!!!
Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3