Kaži mi, kaži...

BESPLATNA GRUPNA ENERGETSKA TERAPIJA VEČERAS, U ČETVRTAK 22-OG SEPTEMBRA U 22.00 H

Dok Merkur ide retrogradnim hodom, podsećajući nas na sve ono što smo pogrešili, propustili, zaboravili…..a istovremeno nas podstičući da dublje zaronimo u sebe i više se sebi posvetimo – mi imamo još jednu grupnu energetsku terapiju….
Večeras, neki minut pre 22 sata budite u opuštenom položaju, umireni i bez „uzbunjivača“ od strane televizora, telefona, distrakcija iz okoline…otvorite um, srce i dušu i dozvolite da vas energija dotakne, preplavi, pomogne.
Konkretno ova terapija će biti namenjena da umiri um, utiša strahove, probudi energiju, volju, polet i elan koji su u ovom periodu zatrpani ispod slojeva teskobe i pritisaka koji nasrću na nas sa svih strana.
Slanje energije kreće tačno u 22 i terapija će trajati 30 minuta.
Neko će zaspati odmah, neko će osećati tople ili prijatno sveže talase po telu, neko će imati žmarce, trnjenja a neko može osećati i bolove, žiganja, pritisak na određenim delovima tela, mučninu. Sve ovo je potpuno normalno. Vaše je samo da se prepustite i da imate poverenja. Ne morate siliti sebe da ostanete budni i ne morate analizirati sve ono što vam se dešava. Probajte da manje mislite a više osećate.
Za terapiju se prijavljujete lajkovanjem, komentarisanjem ili slanjem poruke na instagram nalozima @savicolga i @do_iza_beskraja, kao i na fb stranici Olga Savic, Astro studio Venera sa papilotnom i fb grupi Do iza beskraja – izvorna bioenergija.
Nakon terapije ili tokom sutrašnjeg dana podelite svoje iskustvo sa mnom i pošaljite mi poruku.
Radujem se našem večerašnjem druženju!
Voli vas vasa Venera sa papilotnom <3 <3 <3