Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – ČETVRTAK 25.11.2021.

LJUBAVNIK – GUBITAK

Op, op….ode ljubavnik, izgubi se, pobeže! Karta Ljubavnik može naravno da označi voljeno vam biće a pošto mu se iza leđa prišunjala karta Gubitak, danas je lako moguće da će neke emotivne priče i pričice da se pokarambase.

Ukoliko vam danas dođe nešto novo emotivno – budite malo na oprezu. Jer, na prvi pogled izgleda fantastično, ali na drugi……hm….možda i ne bude drugog pogleda jer karta Gubitak pokazuje tendenciju da nam izmakne ljubavnu stolicu taman kad smo mislili da se udobno smestimo na nju. Dan je dobar za kombinacije, prolazne pričice i uživanciju – ali za početke stabilnih priča – pa baš i ne.

Ljubavnik govori i o egu velikom kao kuća i o tome da vidimo samo svoju stranu priče i samim tim – smatramo da smo neporecivo i isključivo mi u pravu!

Zato danas u odnosima raznih sorta – ne moraju biti samo emotivni, već i poslovni, prijateljski, porodični, ma koji god – treba umeti pronaći balans, treba umeti čuti i saslušati, treba umeti ne odreagovati na prvu loptu.

Danas želimo da smo u prvom planu, danas baš želimo da ostvarimo ono što smo naumili, danas nam je potrebno da sijamo i blistamo i da nam je sve potaman. E pa sestre i braćo – to sve može, al donekle. Jer odnekle stoji Gubitak pa će naumi i sijanja i blistanja i potamanisanja – da imaju rok trajanja i ograničenje. Što bi se reklo, dovde možeš a odavde nećeš moći!

Ukoliko danas dođe do neke promene u vašim planovima (a mož da bude baš tako), ukoliko vam iskrsne nešto sa čim baš i ne biste da se bavite (a morate), ukoliko vas neko iznervira za sve pare (a i to može da se dogodi), ukoliko pojedinci pokazuju tendenciju da vam igraju sitno kolce po ionako prenapregnutim živcima – jedini savet koji mogu da vam dam jeste – ne skači odmah u oči, ne reaguj na prvu loptu, ne pravi dramsku predstavu – već lepo udahni, izbroj od deset do stopedeset, malkice razmisli – pa tek onda vidi šta ćeš i kako ćeš.

Danas imamo veliki raskorak u onome što nam je potrebno i u onome što dobijamo. Jer potrebno nam je SVE, a dobijamo NEŠTO. A i to nešto može biti začinjeno komplikacijama, otežanjima i naravno – stresom.

Mesec u znaku Lava koji je na nebu iznad nas želi lepotu, želi priznanja, želi olakšanja, želi uživanja. Oj Meseče lavovski sve mi je jasno šta bi hteo…..ali deda Saturn i ujka Uran baš i nisu voljni da te puste da se razmašeš….

Zato danas – ono što ti stigne lepo i dobro i povoljno – grabi i steži u vruć lavovski zagrljaj. A ono što te nervira i smeta ti i muči te – isto tako podnesi lavovski – sa dostojanstvom i u fazonu „doći će i mojih pet minuta pa ćeš videti kad JA zaričem“….

Budite mi mnogo, mnogo dobro! Srećno!!!!

Voli vas vasa Venera sa papilotnom <3 <3 <3