Kaži mi, kaži...

NEDELJNA PROGNOZA PO CIGANSKIM KARTAMA!!!!! (23.-29.7.2018.)

uvod – pred nama je jedna od najkomplikovanijih nedelja u ovoj godini…..no, možda bi bolje bilo reći – OVO JE najkomplikovanija nedelja u 2018-oj. Neću da vam ređam aspekte za ovu sedmicu, jer je i meni muka od istih, pa nemam neku posebnu želju da ih ponovo nabrajam….Dovoljno je reći – mnogo, mnogo, mnogo će bre biti napeto….Raspoloženje nam je i ovako u podrumu, a čini mi se da ćemo ove sedmice krenuti i da se ukopavamo….U prevodu – vozaće nas raspoloženja budi Bog s nama….Negde pročitah da se mirom i strpljenjem svaki aspekt može prevazići….doduše, u praksi to baš i ne izgleda toliko jednostavno, ali hajde – možemo da pokušamo, ne boli ništa, a moguće je da će i da pomogne…..Dakle – drage i dragi moji, pre nego što kažete ili uradite nešto, izbrojte do sto, mućnite malo glavom, razmislite, udahnite duboko, rashladite uzavreo mozak…..i samo polako…..polako u odnosima sa drugima, polako na poslu, poooooooolakooooooo u saobraćaju, polako sa svojim živcima – nemate ih za bacanje….važi? <3 <3 <3

 

IZNENADNA SREĆA – NESREĆA – NEPRILIKA – VENČANJE – SREĆA – POSETA

Kakvog li bućkuriša od karata….taman da nam najave jednu, nekima uzbudljivu, nekima iritirajuću, ali svima – uzburkanu sedmicu u kojoj će se događaji smenjivati kao na traci, a isto tako i naša raspoloženja.

Sve će se, u suštini, vrteti oko odnosa. Onih sa članovima porodice, sa emotivnim partnerima, sa poslovnim saradnicima i kolegama, šefovima, prijateljima. Verovali ili ne, čak i sa ljudima koje ne poznajemo uopšte, a koje susrećemo na ulici, u prodavnici, u saobraćaju…..Svaki od ovih segmenata može biti pod visokim energetskim naponom i varnica će biti na sve strane! Jedna reč, čak i potpuno bezazlena primedba može aktivirati nas ili one koji su nam preko puta! Svi ćemo u ovim danima biti svadljivi, na kraj srca, nervozni! Potkopava nam mir već dugo težina u nama i oko nas, a vremenske prilike nam dodatno ne dozvoljavaju da se opustimo! Naša će raspoloženja biti kao na nebu iznad nas. Red kiše, red sunca, pa oluja, onda duga, pa ne možemo da dišemo, pa se osećamo super….i tako non stop, u krug, u krug….

Potreba za begom, za oslobođenjem, za „presekom“, za sklanjanjem, potreba da kažemo sve što imamo (a imamo ohoho mnogo toga) gruvaće nas iznutra, dobovati nam po mozgu i nervima. A da li treba dozvoliti svemu onome što toliko dugo čuvamo u sebi da izbije iz nas? Pa, šta da vam kažem….i treba i ne treba….Stoji da nas sve tera da napravimo neku promenu, ali impulsivno delovanje, ono kada se mrak spusti na oči – baš i nije najbolji način. Odluke i promene treba praviti onda kada smo o svemu dobro razmislili, sagledali sa svih strana, onda kada su nam srca mirna i odlučna. A iskreno – malo je verovatno da će toga biti u danima koji su ispred nas. Zato bih pre posavetovala mir i uzdržanost. I da, naravno – mnogo komunikacije, ali one prave, iskrene i otvorene, bez besa, bez napetosti. Treba reći, ali treba i čuti. Ljudi smo, imamo različita gledišta i različite stavove, različite načine izražavanja – možda možemo bolje razumeti jedni druge ako se saslušamo….A ako zaista čujete ono što neko ima da vam kaže, možda ćete shvatiti da je vaš način gledanja pogrešan i da nije problem u drugoj osobi, već u vama….Ili ćete shvatiti da je dogovor i kompromis moguć…Ovo što sam napisala važi za sve segmente, samo da znate….nema posebnih odvajanja kada je posao, ljubav, prijateljstvo ili porodica u pitanju…..sve mu dođe na isto – dogovor, kompromis, komunikacija – i maksimalno ćete ublažiti negativnosti koje ova nedelja donosi.

Zdravstveno – potpuno ista situacija kao i nedeljama unazad – ishrana, pritisak, meteoropatske reakcije, problemi sa krvnim sudovima, problemi sa spavanjem, ali i nervoza u saobraćaju, a gde je nervoza – tu su moguće svakojake, loše situacije….Vodite se onim – ko se čuva, i Bog ga čuva – lagani obroci, šetnja ili blaga rekreacija, dosta vode, odmora, opuštanja, sklanjanje kada su neki nepovoljni vremenski uticaji u pitanju….i naravno – korišćenje terapija koje vam je vaš doktor prepisao…

Dakle, i pored dosta loše energije koju donosi nedelja koja je ispred nas, rešenje kao i uvek – postoji. I naravno, baš to rešenje se uvek nalazi samo i isključivo u nama. U tome kako se postavimo prema drugima, u tome koliko smo spremni da saslušamo, u tome koliko smo spremni da pomognemo i pružimo ruku podrške, u tome koliko smo spremni da damo, ne samo da uzmemo.

Ja verujem da će svako od vas naći način, naći dovoljno snage u sebi da ove nedelje učini najbolje, da sebi i onima oko sebe olakša prolazak kroz dane koji su pred nama. U to ime, srećno!!!!

Držite se! Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3

 

*originalni tekst objavljen na fb stranici Moj astrolog http://www.facebook.com/mojastrolog/