Kaži mi, kaži...

KARTE DANA I REČ-DVE O SUNCU U BUNARU SEĆANJA – UTORAK 23.11.2021.

IZNENADNA SREĆA – SVEŠTENIK

Sunce je danas u zagrljaju sa Južnim mesečevim čvorom, a Mesec u znaku Raka. Južni čvor je kao bunar, kao rupa bez dna koja seže daleko i duboko u sećanja – naša lična sećanja iz ovog života, sećanja iz inkarnacija koje smo prošli (ako vam nije blisko da zamislite da ste živeli veliki broj života pre ovog i da je vaša duša „putnik“ na putovanju koje je neizmerno dugačko – onda će vam možda biti bliskije da zamislite da bunar sadrži sećanja predaka).

Naravno, Sunce će svojim sjajem „osvetliti“ i osloboditi neka od tih sećanja, a istovremeno pošto Sunce predstavlja našu svest – mi ćemo biti skloni da „zaronimo“ u prošlost.

Mesec u znaku Raka, kao prirodnog polja koje temelje gradi na prošlosti, na nju se naslanja i sklono je da se u nju vraća – dodaće na celokupnoj atmosferi koja danas miriše na ono što je bilo….

Pa su zato danas mogući iznenadni bljeskovi intuicije, osećaj već viđenog, moguće su jake emotivne oscilacije – znate ono da se bez razloga smejete ili bez razloga plačete. Ljudi, dešavanja, situacije – biće skloni da se ovog dana vraćaju. Nešto od ovog će se zaista, fizički i realno vraćati i iskrsnuti (da ne kažem vaskrsnuti) pred vama, a nešto će samo oživljavati u vašim mislima i srcu.

To govore i karte dana koje kažu da se danas u nama i oko nas tumba na jednom dubokom, suštinskom nivou. Pa naši postupci mogu i nas same iznenaditi – možemo povući potez koji nam u drugim danima ni na kraj pameti ne bi pao. I možda nećemo moći ni da objasnimo sebi zašto smo to uradili. Jednostavno, neki bljesak u nama, neki impuls koji je zavarničio – i opala!

Naravno, impulsi su ok ako vas vode u nekom pozitivnom pravcu, ali ako vas vode u pravcu destrukcije, rasprava, preterane nervoze i besa (a bes u sebi uvek skriva neku dozu povređenosti i preosetljivosti) – e onda će vam ovaj dan biti turbulentan….ili ćete ga vi nekom drugom napraviti turbulentnim.

Dan je odličan za sve što se vezuje za ideje, za kreativnost i za duhovnost. Presnažna intuicija, preduboki uvidi, ogromna povezanost sa nevidljivim svetom koji nas okružuje – a iz tog sveta stižu poruke, signali, putokazi, smernice.

Danas možete saznati, spoznati nešto što vam je ko zna koliko dugo bilo sakriveno, nepoznato. Danas možete osvetliti neke mračne kutke sopstvene duše. Danas možete sebi dati odgovore – da li će vam se ti odgovori svideti ili ne, to je već neka deseta stvar. Danas se možete suočiti sa sobom.

Danas pozitivno i negativno igraju neobični ples oko nas. I očas posla nas može dotaći i sreća i tuga i nervoza i ushićenost i bes i ljubav.

Čudan, čudan, čudan dan…..

Budite mi mnogo dobro, da znate – srećno!!!!

Voli vas vasa Venera sa papilotnom <3 <3 <3