Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – ČETVRTAK 27.01.2022.

SREĆA – LJUBAV

Da je neki drugačiji period, neki drugi dan – verovatno bi ove karte ispoljile najvećim delom svoju pozitivnu simboliku…..Pošto smo u periodu zvanom „za ime Boga, hoće li ovo ikada proći?“ ili „malo se smejem, malo plačem a malo bih da nekom otkinem glavu“ – e onda će danas biti šarenoooooo…..

Pa na primer – danas zaista možemo biti boljeg raspoloženja. Jednim delom će to imati koren u realnim situacijama koje nam se dešavaju, a drugim – verovatno naš organizam i mozak ne može više da funkcioniše u modu „mentalno fizički kolaps“ pa se prešaltao na mod „ekstatičnost“ i „udri brigu na veselje“.

Kao da na silu pokušavamo da sebe „dignemo“ pa će danas biti i druženja i smejanja i kupovine i gutanja hrane (a pogotovo slatkiša) – sve u fazonu „ne mogu više da kukam a ne mogu ni da slušam druge kako kukumaču, zato ću lepo sve to da zatrpam na primer ovom tortom ili haljinčetom….a može i jedno i drugo, šta fali“.

Danas želimo da ŽIVIMO. Dobro, možda želimo i da ugazimo neke osobe, ali sa tom željom ćemo uspeti da se izborimo i da je potisnemo. Doći će vreme i za gaženje, danas nam to nije prioritet.

Dan nije ni malo loš za zaradu, ali iskreno rečeno – mnogo je bolji da se istrošimo i opustošimo novčanike.

Dan nije loš ni za emotivne konekcije, flertovanja, nije loš ni da upoznamo nekog novog…..ali obzirom na ono što sam vam prvo napisala – budite svesni da je vrlo moguće da samo vidite fasadu koja je lepa i uglačana, a šta je ispod – Bog sveti zna.

Da me pitate da li da se smuvate sa nekim evo baš danas ili da krenete sa flertom u tom pravcu, sigurno je da bih vam rekla – ok, hajde ali neka ti bude jasno – to što očekuješ, teško je da ćeš dobiti. Naivno i sa puno entuzijazma ulaziš u sve ovo – ne leti previše.

U postojećim emotivnim relacijama – imamo potrebu da se sredimo i stabilizujemo pa ćemo i ići u tom pravcu….da li je ovo trajnog karaktera, pa baš i ne. Ali dobro, daj šta daš – samo da se mozak i duša malo odmori….

Isto tako – ukoliko vam je veza ili brak već odavno krš krševa – možete poželeti da malo „istražujete“ sa strane, da u nekim trećim osobama nađete izvor za raspoloženje i dobar osećaj.

I takooooo……Dan u kojem ćemo se truditi i želeti da se osećamo dobro. Ići ćemo u tom pravcu na onaj način koji nam je prihvatljiv i moguć – neko će da se digne kroz zaradu, neko kroz trošenje, neko kroz druženje i izlaske, neko kroz mandžanje svega što mu dođe pod ruku, neko kroz flertovanje, a neko kroz lenčarenje, kunjanje i premeštanje pozadine sa kreveta na fotelju i obrnuto….

A koji je vaš način dizanja danas?

Srećnoooooooo!!!!!

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3