Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – ČETVRTAK 27.08.2020.

SVEŠTENIK – IZNENADNA SREĆA

Hm….interesantna kombinacija karata za ovaj dan. Karta Sveštenika donosi dašak sudbine, neminovnosti, nečega što ne možemo kontrolisati i čime je nemoguće upravljati. Karta Iznenadna sreća govori naravno o iznenađenjima, o preokretima, o dešavanjima i o osobama koje nam bukvalno mogu „bupnuti“ u život i napraviti i pozitivnu, ali i negativnu pometnju.

U suštini, planovi se danas menjaju. Ne menjamo ih mi već okolnosti, dešavanja ili osobe koje su preko puta nas. Odjednom se mogu desiti mala ili velika iznenađenja koja nas vode drugačijim putem od onog kojim smo naumili da idemo.

Generalno gledano, danas bismo trebali da se osećamo dobro. Možda čak i u onoj varijanti – raspoloženi mada nemamo nikakvih konkretnih razloga za to. Takođe, danas možemo osećati nalet neke čudne nade, onaj osećaj „sve će to biti kako treba, sve će doći na svoje mesto“. Danas će intuicija posebno biti izražena, čak u onoj meri da ćemo očima videti jedno, a „stomakom“ osećati nešto potpuno drugačije. Pre poslušajte ono što vam nešto unutar vas govori nego sopstvene oči i uši.

Na primer – ako vam vaša intuicija kaže „idi levo“ a svi ostali vam govore da je desno pravi put za vas, a i vama izgleda da je to lakša varijanta – ipak idite levo. Jer, sa ovakvim kartama, postoji razlog zašto vas nešto „tera“ da uradite ono što vam nije bila namera….

Ovaj četvrtak donosi pokretanje dešavanja koja su vam važna, ali verovatno na drugačiji način od onog koji ste zamislili. No, zar je važno koji je način, bitno je da se pokrene, zar ne? Osluškujte srcem i dušom tokom ovog dana – neke poruke, neke informacije, neko ili nešto – daće vam ubrzanje, doneće vam talas pozitive, pokrenuće vas i usmeriti.

Budite dobro, očekujte neočekivano 😀 😀 😀   Srećni bili!!!!!

Voli vas vasa neocekivana Venera sa papilotnom <3 <3 <3