Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – UTORAK 25.08.2020.

DAR – DETE

Hm…..pogledam kroz prozor a napolju mutno, mračno, kišno. Pogledam u karte za ovaj dan a one lepe, svetle, radosne. Pogledam unutar sebe da u intuiciji pokušam da pronađem smernice kakav nam je to ovaj utorak – a unutra onako – mutnjikavo, malo usporeno ali ne loše.

Rešim da svoju intuiciju iskombinujem sa kartama, i taj koktel otprilike ovako izgleda – sam početak, jutro ili u krajnjem slučaju prvi deo dana može nam doneti blagu statičnost, usporenost, lenjost čak. Neko mrljavljenje i razvlačenje u kojem smo čas u dobrom raspoloženju, čas u nekoj umrtvljenosti. Uglavnom vrtimo misli i filmove po glavi, a fizički – i nismo nešto naročito aktivni.

Neko će natenane srkutati kafu da se razbistri, neko će se dopingovati čokoladicom, kolačem ili slatkim/slanim zalogajem po nahođenju – da bi se „digao“. Kad preturimo preko glave ove lenjo-spore-razvlačeće momente, drugi deo dana bi ipak trebao da nam donese više aktivnosti i više solidnog raspoloženja.

Karta Dete najpre ukazuje na novitete – nove informacije, nove dogovore, nove početke, nove ideje, nove načine funkcionisanja. I sudeći po svemu – sve ovo bi trebalo dosta solidno da bude. Dakle, nije ni malo loše da danas započnemo sa nečim novim – moguće je da ćemo u samom početku imati usporenost, ali krajnji rezultati jesu dobri!

Za šta ove karte nisu dobre? Nisu dobre da se previše tešite hranom, nisu dobre da lakomisleno raspolažete novcem, nisu dobre da previše očekujete i od drugih ljudi, ali i od situacija u kojima ste. Evo, daću vam primer – danas može doći do novog poznanstva ili početka nove ljubavne priče. Iako sama simbolika karata nije ni malo loša – trunčicu, samo trunčicu smanjite očekivanja. Biće vam lakše, verujte mi.

Za šta su ove karte izuzetno dobre? Dobre su da danas dobijete poklon, dobre su da dobijete neki leeeeep novac, dobre su da dobijete nešto, bilo šta – što će vam doneti osmeh na lice i učiniti da se osećate veselo i radosno, kao detence..

Nije nam loš ovaj dan i pored te tutunjavosti na samom njegovom početku. Ima lepe energije koja će nas izgurati i doneti nam dobro raspoloženje i nove šanse. Budite dobro, srećni bili!!!!

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3