Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – ČETVRTAK 28.10.2021.

SMRT – SVEŠTENIK

Vrlo, vrlo interesantna kombinacija karata. Simbolika karte Smrt sa Sveštenikom govori o izuzetno jakom sudbinsko – karmičkom uticaju koji se ovog dana vije oko nas. Doduše, ove karte nagoveštavaju da ulazimo i u vremenski period koji će trajati u naredne tri nedelje i u kojem će doći do dešavanja koja su u potpunosti van našeg uticaja.

Nema pravila – mogu da vam se dešavaju brzi povoljni preokreti, a mogu i da se vaši planovi urušavaju ili da budete zakočeni u nekim namerama. Pa – šta je kome „namenjeno“, tako će mu i biti.

Generalno gledano, ulazak u ovaj četvrtak vuče određeni pritisak i težinu. Da li se osećate umorno, neaktivno, da li se niste naspavali, da li su vas brige i nemiri zaokupili od momenta kada ste otvorili oči, da li imate zubobolju, problem sa leđima, kostima, zglobovima ili ste jednostavno svesni da vas čekaju zahtevne obaveze, da li su vaše misli i pogled uprti u prošlost i sećanja – to je već sve individualno. Suština je da ti prepodnevni časovi i nisu nešto naročito.

Aktivacijom karte Sveštenik od ulaska u drugi deo dana – energija bi trebala da se promeni. Slede nam sati u kojima optimizam jača, u kojima se mi osećamo bolje, u kojima do nas mogu dolaziti povoljnosti – bilo da su one kroz kontakte sa drugima, poslovne, emotivne, bilo da su kroz finansijske prilike, bilo da su kroz aktivnosti koje nas ispunjavaju i raduju.

U svakom slučaju, ono što vam danas dođe i ona osoba koja vam danas dođe – ima određenu ulogu u vašem životu. Nije bez razloga tu. Ako vam dođe poslovna ponuda ili neka povoljnost vezano za finansije – to je nešto čime ste sudbinu „zadužili“ pa vam sada vraća. A što se osoba tiče – opet, nevezano da li su to prijatelji, vezani za poslovnu ili ljubavnu tematiku – i oni danas dolaze zato što to tako treba. E sad, da li će njihova uloga biti da otvore Pandorinu kutiju i pokrenu proces rešavanja karmičkih dugova koje imate sa njima, ili će vam doneti sreću, zadovoljstvo, ispunjenost i blagostanje – to već niko ne može odrediti.

Ima šanse da u ovom danu bude i osmeha i radosti i lepih prilika – prigrlite to obema ručicama…..za sve ostalo, neka se sudbina pobrine – to joj i jeste posao.

Budite mi dobro, srećno!!!

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3