Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – ČETVRTAK 29.07.2021.

NEŠTO NOVCA – LOPOV
Totalno zbunjujuća kombinacija karata koja govori da dosta toga što nam je od važnosti danas ne možemo sagledati na pravi način. Prosto rečeno, oči i realnost nam govore jedno a osećaj u nama je potpuno drugačiji. Iz tog razloga bićemo nesigurni da li naši planovi mogu biti ostvareni, da li da nastavimo sa njima ili ih odložimo za neki drugi momenat? Da li su informacije koje smo dobili prave? Da li smo sve uzeli u obzir?
Sitne dnevne aktivnosti mogu nam oduzimati previše snage ili pak – previše vremena. Previše snage zato što ćemo možda žuriti da sve završimo pa ćemo se brzo istrošiti. Previše vremena zato što ćemo praviti sitne greške i propuste i morati da se vraćamo na početak.
Iz tog razloga, ovo baš i nije najbolji momenat da se krene u nešto novo ili u nešto za šta znate da morate biti maksimalno fokusirani i skoncentrisani. Dobar je trenutak da se završava ono što smo započeli, ali natenane i sa pažnjom. Dobar je trenutak i da se vratimo na nešto što smo maltene pa zaboravili – da nam samo sevne ideja i podseti nas.
U svemu što se vezuje za emocije ove karte donose preosetljivost, zbunjujuću komunikaciju ili postupke, čudan osećaj u glavi i stomaku. Donose da se stvari rade „ispod žita“ i tajno – pa je ovo dobar dan za tajne komunikacije, prepiske, susrete ili pak za maštarenje o osobi koja nam se stacionirala u glavi i srcu i neće da se makne odatle.
Bez obzira na to što je Mesec u Ovnu i što bi trebao da nam donese veliki podsticaj i želju za akcijom – čini mi se da ovaj dan baš i neće biti nešto spektakularno – karte pre govore o razvlačenju, odugovlačenju, sporosti, dosadnoj rutini i nedoumicama, preispitivanjima.
No, dan je takav kakav je – mi bolji nemamo i zato je potrebno da pokušamo da izvučemo maksimum iz njega.
Budite dobro, srećno!!!!
Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3