Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – SREDA 28.07.2021.

DAR – GUBITAK
Pa, reklo bi se da pred nama stoji jedan fini dan 🙂 Karta Dar koja je u vlasti Sunca i Venere itekako može rasuti svoje poklone na nas u vidu dobrog raspoloženja, druženja, finansijskih povoljnosti i darova, doneti podsticajnu energiju i osećaj da život baš i nije toliko loš danas. Sunce predstavlja sjaj, Venera uživanje – i šta ćeš lepše od toga?
Kada posmatramo u pozitivnom kontekstu, čak ta karta Gubitak koja sledi iza nje neće doneti loše stvari, naprotiv – može doneti dobre dogovore, saradnje, pokretanje, danas se možete susresti sa nekim sa kim će vam vreme brzo proleteti i u čijem društvu ćete uživati. Nebitno je da li je to simpatija, partner, poslovni saradnik, potencijalni partner za neki posao, prijatelj, član porodice i tako dalje i tako dalje….
Kada posmatramo pozitivnu konotaciju i jedne i druge karte, dobijemo ovakvo tumačenje. Da li to znači da nema potencijalnih negativnosti? Naravno da ne znači, zar ste sumnjali u to? Hajd sad da vidimo šta bi ove karte mogle da donesu sa one manje svetle strane…..
Na primer – Sunce predstavlja ego i sujetu i itekako svojim „sjajem“ može zakloniti Veneru i njene dobre osobine, pa doneti da danas nećemo da čujemo nikog osim sebe, da smo ubeđeni da smo samo mi u pravu, da dramimo i pravimo predstavu od svake sitnice, da se vređamo očas posla. E onda karta Gubitak takođe dobije drugačiju, manje lepu simboliku i ukazuje da svojim stavovima i ponašanjima danas možemo pokvariti neke odnose. Izgubiti ih ili pak dovesti do tačke kada smo ozbiljno ljuti jedni na druge.
Otprilike vam je jasno šta pokušavam da vam objasnim. Danas treba sijati i uživati, na pravi način iskoristiti i vreme i prilike koje nam se nude. Treba biti aktivan i dobro raspoložen. I sve će vam ići od ruke lakše nego inače.
Iskoristite ovaj dan! Budite mi dobro, bolje, najbolje! Srećno!!!!
Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3