Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – PETAK 01.10.2021.

TUGA – PUTOVANJE
U ovaj petak ne ulazimo pod nekom baš savršenom energijom – ali sudeći po kartama, drugi deo dana će ipak biti mnogo podsticajniji i živahniji za nas.
Ako nam karta Tuga obeležava taj prvi deo dana – treba li nešto posebno da vam objašnjavam? Ova karta donosi i mentalnu i fizičku statičnost i umor – znate ono kad vam je otprilike pun kufer svega? Ali niste besni i histerični nego vam sve ravno ko plehana tepsija. Funkcionišete automatski, kao robot – obavljate ono što se očekuje od vas i što vam je dužnost. Ne mora da znači da ćete biti tužni zato što je ovo karta Tuga, ne. Jednostavno – može da vam bude svejedno i da vas ništa posebno ne dotiče, ni na lepu ni na manje lepu stranu. Naravno, biće i onih kod kojih će se probuditi neraspoloženje, sentimentalnost, tuga, okretanje ka prošlosti, brižnost i zabrinutost.
A kad prvi deo dana ostavimo iza sebe – nešto nas podstiče, nešto što je prikazano kartom Putovanje. E sad, ova karta može da označi da će vam stići neke lepe vesti, može da označi da se zaista spremate na put, može da označi da se radujete vikendu i čim ste izašli sa posla – živnuli ste, može da označi da se dešavaju neke zanimljive situacije koje vam donose radost i raspoloženje. Karta Putovanje koja obeležava drugi deo dana govori o tome da ćemo se pokrenuti, da ćemo udahnuti duboko, da ćemo se rasteretiti – sa razlogom ili bez.
Generalno gledano – mi od popodneva izlazimo iz tog nekog perioda koji je prilično nepovoljno delovao na nas. Kao da se budimo iz ružnog sna. Ja bih zaista volela da kažem da nas na neki duži rok čekaju mirni i opušteni dani, ali nisam sigurna da je baš tako. No, svaki talas pozitive koji nam dođe, sada treba zgrabiti i uživati u njemu do maksimuma. Iskoristiti ga da se „napunimo“ i oporavimo.
Budite dobro, srećno danas!!!!!
Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3