Kaži mi, kaži...

Nedeljna prognoza po ciganskim kartama (10.-16.12.2018.)

 

SREĆA – GUBITAK – NADA – SUDIJA – LJUBAV – LJUBAVNICA

 

Pa hej – vidite li vi da u ovom izvlačenju nema onih rogobatnih, ubadajućih Marsovih karata kao nedeljama unazad? Očigledno je da smo izašli iz tog nekog izuzetno napornog i stresnog perioda i jedino što ove karte sada pokazuju jeste da se u nama i oko nas mogu provlačiti još samo odjeci situacija koje su nas protresale. Kao da smo pregurali jedan žestok zemljotres i sada se tlo lagano smiruje, sa još po nekim minimalnim, propratnim potresom….

To baš i pokazuje karta Gubitak koja se nalazi između Sreće (fizičko telo) i Nade (psiha, misli)….Ali, čim iza ove kombinacije dolazi karta Sudija, znači da će se balans pronaći i to verovatno u drugom delu sedmice….U prevodu – u prvim danima nedelje nećemo se još uvek osećati baš kako treba. Možemo imati osećaj da će svakog časa nešto neprijatno da se dogodi, da će nas nešto lupiti, iznenaditi – pa ćemo biti u grču i na oprezu. Naravno, ovo važi za sve životne segmente….

E sad ovako – kada je posao u pitanju, baš u tim prvim danima nedelje stići će neke vesti, informacije, ponude – nešto za šta nećemo biti sigurni da li je dobro po nas ili ne. Savet je – ne žuriti, bolje sačekati dan ili dva da se stvari slegnu….Takođe, možemo biti u frci jer je posla mnogo, a nećemo biti sigurni da li smo fizički i psihički spremni za veće napore….Tu primenite onaj princip – prvo prioriteti, a sve ostalo može da sačeka. I još jedna stvar – nema trčanja i brzanja, jer se tako samo možete pogubiti – obaveze se u ovoj nedelji moraju raditi polako i natenane koliko god da je velika frka – bolje je da uradite jednu stvar ali kvalitetno nego deset – pa da svih deset posle morate da ispravljate i radite iznova….

Emotivno – vrlo slična varijanta – ne skačite na prvu loptu, ne donosite zaključke naprečac. Nešto što izgleda kao problem možda je samo uvećani strah i nesigurnost u vašim glavama. Pustite da dani koji dolaze pokažu da li ste bili u pravu ili ne. A moram da primetim da je više nego izvesno da niste. Sve se u emotivnim i bračnim partnerstvima može stabilizovati u drugom delu sedmice. Takođe – u ovoj sedmici mislimo na neke osobe koje su možda daleko ili sa kojima smo izgubili kontakt, namerno ili slučajno. Kontakt se sada može ostvariti – jedino što je potrebno jeste da sami sa sobom popričate i dogovorite se – ako je to prošlost da li je vredi nastavljati, ako je to neko ko je daleko da li smo spremni na sve ono što ljubav na daljinu donosi…..Neka odluke padnu! Kakve god da su – vaše su! Ako srce boli – odgovorite na njegove vapaje, pa neka bude što biti mora! Isto tako – u ovoj nedelji se mogu započeti vrlo ozbiljne, stabilne i dugotrajne emotivne priče….Naša srca su spremna – sada je vreme da se ljubav i sreća usele u njih!

Srećno u ovoj sedmici!

Ljubi vas vasa Venera sa papilotnom <3

 

*originalni tekst objavljen na fb stranici Moj astrolog http://www.facebook.com/mojastrolog/