Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – PETAK 02.04.2021.

PORUKA – SREĆA

Opa! Trči neko danas! Čim nam je karta Poruka, kao vrlo brza, Merkurova karta izašla kao prva – odmah znamo da će nam danas trčati misli, ideje, da će nam telo biti u pokretu, da ćemo biti aktivniji, živahniji i razgovorljiviji nego u prethodnim danima.

Dan dobar za priču, dogovore, razgovore svake vrste. Dan dobar da pokrenemo ono što želimo. Dan da nam dođe informacija, poruka, papir, ugovor, dobar glas. Dan da se popričamo, susretnemo, dogovorimo sa osobama koje su nam bitne poslovno, emotivno, prijateljski, porodično – ma kako god.

Dan da živnemo, da saznamo ili čujemo nešto što nas pokreće ili što nam je interesantno. Dan da nam donese neku promenu, da napravimo korak, da odlučimo, da progovorimo, da potpišemo.

Sreća je tu da da dobar ishod. Ili pak da pokaže da je ono oko čega se pokrećemo, trudimo, angažujemo – istinski vredno. Dakle – ne znači automatski da ćete eto baš danas uspeti da sredite ono što želite. Kod nekih će to biti tako, kod nekih neće. No, karte govore da to oko čega se danas trudite ima smisla, da jeste vredno i da je dobro što ste napravili prvi korak. Za realizaciju i ono pravo ćete ipak morati malkičko da budete strpljivi.

Da li ti to Olga onda pokušavaš da nam kažeš da je danas ooooooo savršen dan? Jok vala. Vrlo dobro znate da u životu ne postoji samo belo ili samo crno. Uvek je tu neki miksić. E tako i danas – čim je dan za trčanje, gde je trčanje – tu je lako i saplesti se. Pa eto danas možemo i da se sapletemo i prućimo, povredimo. Možemo da imamo problem sa kolima, u saobraćaju, u dogovorima – da se uhvatimo za neku sitnicu i nikako da je prevaziđemo i rešimo.

Ono što jeste dobro je ta karta Sreća koja govori da na čemu god se sapletemo danas, to će biti na kratko i biće rešivo. Vrlo će pomoći strpljivost, a pomoći će i da iskuliramo one osobe koje su spremne za zvocanje i koje traže kavgu.

Ako ova karta Sreća baš danas ispod trepavica pogleda na vas – sve će vam ići od ruke lakše nego inače. Ali, pomozite joj i vi – pokrenite se ka onome što želite. Onda će joj biti mnogo lakše da vam čuva leđa.

U nekom psihološkom smislu, ovaj dan će doneti velike aktivnosti u prvom delu dana. U drugom – nekome zasluženi odmor i uživanje, nekome – da se prući, dohvati batak i parče torte i da ga ne interesuje ništa na ovom svetu.

Budite dobro! I neka vas Sreća prati!!

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3