Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – PETAK 03.06.2022.

LJUBAV – SMRT
Sudeći po kartama, ovaj dan nam donosi preosetljivost.
Pa će tako neko biti emotivno ustalasan, na različite načine. Biće onih koji osećaju usamljenost, biće onih koje prošlost preplavljuje, biće onih koji su u strahu ili nesigurni jer nešto ne funkcioniše u odnosu sa partnerom. Doduše, biće i onih koji su u prethodnom periodu ili evo baš danas – upoznali nekog ko im drma tlo pod nogama i osećaju da se „smrtno“ zaljubljuju. E, ovima poslednjima ćemo da poželimo mnogo sreće jer izgleda da upravo zakoračuju u odnos koji može biti trajan, ali koji sa sobom nosi komplikacije, otežanja i čekanja.
Neko će biti preosetljiv zbog dece ili članova porodice. I to može ići na više strana – neko će biti ispunjen ponosom i zadovoljstvom zbog onih koje voli, ali biće i onih koji će u sebi nositi zabrinutost zbog familije, kod kojih će postojati nerazumevanje i generacijski jaz.
Ta preosetljivost naravno da može da ide i na poslovno – finansijsku stranu. Kako god da stvari funkcionišu ovde, danas se možemo osećati krhko i nestabilno a brige će pokazivati tendenciju da nas ophrvaju. Kod nekih će biti oscilacija volje i raspoloženja pa će u jednom trenutku funkcionisati maksimalno odgovorno a u drugom klonuti zbog gubitka energije.
Danas možemo ostati bez nečeg što nam je bitno – neko će potrošiti novac, neko će izgubiti ključ, karticu ili dragu sitnicu, neko će pogubiti sve živce….neka gubitak bude što manji, to vam je moja želja.
Zdravstveno – jake meteoropatske reakcije, vrtoglavice, problemi sa koštano zglobnim sistemom, osetljivost želuca, kod nekih pojačana anksioznost i osećaj „obruča“ oko grudi.
Šta treba raditi u ovom danu da bismo se osećali bolje i iskoristili benefite, kojih ipak ima – nije karta Ljubav izašla bez razloga. Na prvom mestu – volite sebe, pa nemojte da se uvlačite u brige, da puštate da vas one preplave – izađite, prošetajte, bavite se fizičkom aktivnošću, meditirajte, radite ono što vas opušta. Dalje, budite u kontaktu sa onima koji su vam podrška, koji vas vole i koje volite, koji vam miluju dušu. Što imate od obaveza – ne izbegavajte, nego odradite. Ali obavezno u ovom danu – pronađite vreme za sebe.
Budite dobro, srećno!!!!
Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3