Kaži mi, kaži...

Nedeljni horoskop 4.-10.3.2019.

OVAN

Hrana

Uran sredinom ove sedmice ulazi u vaše polje hrane i sigurno je da će Ovnovi, neko pre – neko kasnije, osetiti potrebu da naprave velike promene u ovom segmentu. Ukoliko birate baš ovu sedmicu za menjanje ukorenjenih navika, onda su dani oko vikenda savršeni za početak…

Ljubav

Jedna šarena nedelja u postojećim emotivnim odnosima. Odnos sa voljenom osobom je večito na nekoj granici i nikada ne znate kada će i u kom pravcu prevagnuti ono dobro ili ono loše. U jednom trenutku ćete shvatiti da su i vaša ponašanja i osećanja vrlo promenljiva. Čas ste stoički strpljivi i puni razumevanja (ili vas uopšte ne dotiče ono što se dešava oko vas), a čas prasnete za sitnicu i nervirate se i kada razloga za nerviranje nema….Slobodni pripadnici ovog znaka jedino stopostotno sigurno znaju da žele da se u ovom periodu opuste i dobro provedu. Za to ćete svakako imati pravih prilika. Kontakti sa suprotnim polom postoje, ali su neujednačeni, nestabilni i povremeni.

Posao

Na postojećim poslovima super funkcionišete, zaista dajete sve od sebe i ulažete ogromnu količinu truda, ali vas jako nervira što se to ni na koji način ne potvrđuje u materijalno – finansijskoj sferi. U prevodu – radite, ali oni opipljivi, šuškavi rezultati su ispod vaših očekivanja. U ovoj nedelji sledi ponovno vraćanje na neka pitanja i dogovore koje ste u prethodnom periodu pokrenuli. Imaćete osećaj da se stvari konačno pokreću, ali kraj nedelje može doneti razočarenje jer se sve opet i iznova odlaže….

Novac

Pa….situacija u ovom segmentu nije blistava. Uspevate vi nekako da se snađete sa onim što imate, ali se generalno gledano – baš nervirate oko novca.

Zdravlje

Problemi sa grlom i respiratornim organima se mogu ponovo aktivirati, iako ste mislili da je to konačno iza vas. Takođe – glavobolje u drugom delu nedelje.

 

BIK

Hrana

Onima koji su otpočeli sa drugačijim režimom ishrane ili se bacili na dijetu u prethodnom periodu – ništa nije jasno. Stvarno se trudite, a rezultata – ni od korova. Ne osećate se bolje, a ni po svojoj garderobi ne vidite da se tu nešto promenilo na bolje….Samo polako, za sve treba vremena.

Ljubav

Voljeno biće čas obožavate, čas imate želju da ga udavite. Nemojte da mislite da ste jedini koji se osećaju tako – i vaš partner bi vam se u jednom momentu podvukao pod kožu, a u drugom pobegao što dalje od vas. I kako ćete vas dvoje kroz ovu nedelju? Pa, baš tako – korak gore – korak dole, red smeha i ljubavi – red tišine ili rasprava, red voljenja – red nepodnošenja….Slobodni pripadnici ovog znaka – verovatno samo vi znate šta vam je i šta hoćete u ovoj nedelji. Prvo prihvatite nečije udvaranje i ludo se zabavljate, a onda na najmanju greškicu ili sitnicu – tu osobu „oduvate“ i oterate od sebe. U suštini, vi sada niste istinski spremni za bilo šta ozbiljnije, ali makar dajte sebi šansu da se provedete i zabavite, da flertujete i da se opustite. Probajte – nije teško, a svakako će vam prijati….

Posao

Uran ulaskom u vaš znak tokom ove sedmice najavljuje promene koje su neizbežne, ali koje mogu itekako biti pozitivne po vas. Pa pogledajte samo svoje okruženje u ovom trenutku – posvećeni ste poslu do maksimuma, a svi vam skaču po živcima i kao da traže nove i nove razloge da vas iznerviraju. Iako znam da će u ovom periodu to biti jako teško – zaista je potrebno da ne doživljavate sve oko sebe suviše lično i kao atak na vas. Pokušajte da osmehom i stavom „lako ćemo“ rešavate sve situacije….

Novac

E sad se već ozbiljno nervirate oko finansija. Prlivi koji dođu do vas automatski bivaju prosleđeni dalje i vi već počinjete da strahujete za svoju budućnost. Nema pravih razloga za to, videćete uskoro…

Zdravlje

I opet taj stres koji trenutno stoji kao glavni okidač za bilo koju zdravstvenu problematiku. Šetajte, opuštajte mozak, radite bilo šta što vas čini srećnim i zadovoljnim….

 

BLIZANCI

Hrana

Osećali biste se značajno bolje ukoliko biste izbegavali namirnice koje „truju“ vaš organizam. Bez brze hrane, konditorskih proizvoda, konzervi, grickalica. Puno svežeg povrća i voća, kuvano i bareno bez mnogo začina – to je ono pravo za vas. Da, i dosta tečnosti.

Ljubav

Partner i vi nikako da se uskladite. Kad ste vi romantični i nežni, voljeno biće je u nekom svom filmu i ne zarezuje vas dva posto. Onda se situacija preokrene – osoba koju volite želi da vam se približi, a vi se zatvorite i uvređeno ućutite. Ili pak svaki čas izvlačite nešto iz prošlosti oko čega se nervirate. Ili se pravih odgovora na neka partnerova sitna čačkanja i podbadanja setite tek kasnije….Kao što vidite – generalno – ništa strašno i bez velikih problema. Ali na žalost – i bez opuštenosti i normalnog skladnog funkcionisanja.  Slobodni Blizanci – družite se i uživajte, upoznajte nove osobe i opustite se. Pustite da sve ide svojim tokom. Ne požurujte ništa i ne filmujte nikakve sudbinske ljubavne priče….

Posao

Teško je da ćete se u ovoj nedelji izvući iz tog začaranog kruga u kome ste trenutno. Na momente može izgledati kao da se neke stvari rešavaju, na momente se neka pitanja mogu pokrenuti, na momente vam se može učiniti da ste dobili prave informacije. Problem je baš u tome „na momente“ jer će odmah nakon ovog kao otvaranja očiju i jasnijeg viđenja svega, opet doći do spuštanja magle i neizvesnosti. Pa šta da radite? Ništa, svoje svakodnevne obaveze, bez velikih planiranja. Ionako ništa nije u vašim rukama

Novac

Vrlo slična situacija kao i za sve ostalo. Ukoliko očekujete neki novčani priliv, on će biti u drugom delu nedelje.

Zdravlje

Malo problema sa grlom, pa malo problema sa hormonima i kožom, pa malo urinarnih tegoba, pa malo problema sa plućima….i tako, sve po malo….

 

RAK

Hrana

Iako imamo još par nedelja do početka proleća, vašem organizmu je definitivno potrebno veliko prolećno čišćenje. Ukoliko razmišljate o tome da postite – drugi deo nedelje bi bio zaista savršen trenutak za tako nešto. U svakom slučaju – riba, dosta povrća i voća, kao i čajevi – sve to će vam prijati

Ljubav

Još jedna sedmica koja daje izuzetne mogućnosti da sve situacije sa voljenom osobom rešavate na potpuno drugačiji način nego do sada. Neko razumevanje se probudilo i pokrenulo kod vas i te male promene vas lično, dovode do toga da i partner reaguje na drugačiji način, mekše i lakše nego u prethodnom periodu. Samo polako, korak po korak – još će sve ovo dobro ispasti….Slobodni pripadnici ovog znaka – kontakti sa suprotnim polom postoje, ali sve je ovo još uvek samo u naznakama, sve je ovo na nekoj granici prijateljstva pa možda ni vama nije u potpunosti jasno gde vas to vodi. Zar je uopšte bitno ako vam sve ovo donosi osmeh na lice i čini da se osećate opuštenije nego inače?

Posao

Za vas bi trenutno najbolji savet bio da radite, da se zakopate i u one postojeće ali i u one obaveze koje ste propustili i da pustite da sve prolazi mimo vas. Bez velikih planova, jer za njih vreme nije. Nemojte juriti ni za kakvom osobom, ni za kakvim poslom ili dogovorom – ako dođu sami do vas – i tada ih proverite sto puta pre nego što na nešto pristanete ili se obavežete. Šefovi vas iritiraju svojim postupcima, ali ne dozvolite da vas uvuku u bilo kakve rasprave.

Novac

Novca nikad dosta. To što dođe, misteriozno nestane za kratko vreme. A i obećavaju vam neke prilive koji nikako da doputuju do vaših džepova.

Zdravlje

Jedna šućmurasta nedelja po pitanju energije – često ćete se osećati bezvoljno i statično. Kod pojedinih Rakova – problemi sa glasnim žicama.

 

LAV

Hrana

Sve ono što bi vašem organizmu prijalo trenutno vas ne privlači ni malo. S druge strane – sve ono za šta znate da vam škodi i da ne biste baš trebali da kozumirate – otvara vam apetite i tera vodu na usta. Pa šta ćete sada? Pa ništa, vi se trudite, ako možete i koliko možete da se ispravno hranite.

Ljubav

Ulazak Urana u znak Bika donosi da se partner maltene pa u potpunosti okreće situacijama koje su njemu prioritet, bilo da se one vezuju za privatni posao i finansije, za porodični segment ili za nekretnine. U ovoj nedelji se možete osećati kao višak i pored toga što pokušavate da pokažete razumevanje i emociju. Neke stvari vam nisu jasne i nikako ne uspevate sebi da ih objasnite. Što više budete pokušavali, samo ćete se sve više zaplitati. Savet je da pustite da sve ide svojim tokom i da se trudite da bar sa vaše strane, odnos ne trpi. Slobodni pripadnici ovog znaka – neko vam vrlo jasno pokazuje da je zainteresovan, ali vi trenutno tu osobu ne možete da zamislite kao nešto iole ozbiljnije….

Posao

Sve se vrti oko novca i dogovora a ni jedno ni drugo nikako da se realizuje na onaj način koji vi očekujete. Čini vam se da što se više borite i potencirate na nečemu – sve više nalećete na prepreke, na osobe sa kojima se ne kopčate ili koje vam obećavaju a ne ispunjavaju ništa. Koliko god vi i odlučni i korektni bili, shvatite da vam to u ovom periodu ni na koji način ne garantuje da ćete ostvariti ono što želite. Isto kao i za emocije i ovde važi – trenutno je bolje da samo pratite situaciju i čekate svoj trenutak.

Novac

Niste zadovoljni svojim finansijskim segmentom. To ne znači da para nema, već da ih nema u onoj količini koju ste zaslužili…

Zdravlje

Varenje je problematično a možete osećati i tegobe vezane za alergije i hormone.

 

DEVICA

Hrana

Neujednačenost  u ishrani i variranje apetita je nešto što će vas pratiti tokom ove sedmice. Izbegvajte masnije meso, sosove, kremove – sve ono za šta i inače znate da opterećuje vaš želudac. Ponekad preterujete i sa slatkišima….

Ljubav

Neusklađenost je i dalje naglašena u vašim emotivnim relacjiama. Čini vam se da dajete mnogo, a da za uzvrat ne dobijate ništa, ili pak izuzetno malo. Partner je u ovom periodu težak na rečima, težak i spor u iskazivanju nežnosti i podrške, ali to ne znači da je emotivno distanciran od vas. Moguće je da je u nekoj svojoj problematici koja mu ne dozvoljava da se opusti. Neki od vas mogu poželeti da pobegnu od trenutne situacije tako što će otpočeti tajnu komunikaciju sa osobom koju su upoznali preko poslovnog segmenta. Verujte, na taj način se stvari ne mogu rešiti – samo dodatno iskomplikovati. Slobodne Device su u povremenoj komunikaciji sa nekim ko im je vrlo zanimljiv i ko ih opušta……

Posao

Za mnogo toga što je deo vaših planova potrebno je vreme da bi se uobličilo i pokrenulo na pravi način. Zato nemojte biti razočarani trenutnom situacijom jer ona ne daje da na pravi, jasan način vidite da jeste zaista na pravom putu. U ovoj nedelji može vam čak na trenutak izgledati kao da ne napredujete, nego se vraćate unazad, ali to je samo privid. Morate nastaviti da verujete u sebe i u ono što ste pokrenuli, čak i ako trenutno nema opipljivih rezultata.

Novac

To što vi umete da iskombinujete kada je novac u pitanju je čudo. U prevodu – uglavnom presipate iz šupljeg u prazno, ali se nekako snalazite….

Zdravlje

Ništa strašno tokom ove nedelje, ali dosta manjih, povremenih tegoba koje će vas samo nervirati.

 

VAGA

Hrana

Povremeno ćete imati potrebu da se malo opustite i da ne budete toliko striktni kada je ishrana u pitanju. Želećete da se prepustite uživanjima i u tim momentima okretaćete se najpre slatkišima, ali i obrocima koji su kremastiji, sočniji….a samim tim – i masniji.

Ljubav

S jedne strane – zadovoljniji ste nego u proteklom periodu, lakše pronalazite prave razloge za radost, za osmeh i dobro raspoloženje. S druge strane pak – i dalje smatrate da je partner po nekim pitanjima zahtevan, težak ili da vam ne pokazuje na pravi način svoja osećanja. Kako god okrenuli, ovde nema pravog razloga ni za brige, ali ni za tenziju i rasprave. Naučite da osmehom pređete preko nekih sitnica, koje kad realno pogledate – u ovom momentu zaista nisu toliko bitne…..Slobodni pripadnici ovog znaka su opušteniji nego inače, više uživaju u druženjima i izlascima, kontaktu sa prijateljima, ali i u novim poznanstvima. Sada je lako i lepo flertovati, pa to i uradite. Opustite se i uživajte u događajima.

Posao

Retrogradno kretanje Merkura u vašem polju svakodnevice, ali i konjukcija Sunca sa Neptunom u istom znaku – doneće u ovoj nedelji nedoumice, nejasne situacije, kašnjenja po nekim pitanjima, ali i vaše greške i propuste. Da ćete se nervirati oko svega ovoga – hoćete. Ali trenutno nemate ništa od toga – vi se potrudite da na dnevnoj bazi budete „prisutni“ u onome što radite i da dobro pratite svaki detalj. A ako nešto i promakne – pa, greške u radu se dešavaju samo onima koji rade, zar ne?

Novac

Niste u dobrom odnosu sa novcem….Nekako se razmimoilazite ovih dana…Vi ga baš volite, a ta ljubav vam nije uzvraćena u onoj meri u kojoj biste vi to želeli….

Zdravlje

Kako god okrenuli – taj zdravstveni segment škripi. Nisu to neke strašne boljke, ali dovoljne da vas ometaju i nerviraju….

 

ŠKORPIJA

Hrana

I dalje preterujete, i dalje idete iz krajnosti u krajnost, s tim što moram da napomenem da su momenti u kojima navalite kao gladna godina na jelo mnogo češći od onih u kojima uspevate da se uzdržite. Morate pokušavati, truditi se i dalje….

Ljubav

U ovoj sedmici Uran ulazi u vaše polje partnerstava, a obzirom na to da se u istom znaku već nalazi i Mars, vaš vladar – pred vama je period u kojem ćete morati da naučite i da se izborite sami sa sobom, ali i sa onima koji su preko puta vas a do kojih vam je stalo. Vi negde ispod površine nosite veliku nervozu, a i partner je u sličnoj poziciji, pa morate oprezno jedno sa drugim. Ne podbadajte se, ne iskaljujte nezadovoljstvo na osobi koju volite, jer realno gledano – ona vam nije kriva baš za sve. Sve se ovo može prevazići ukoliko postoji emocija i želja. A postoji, to je evidentno. Slobodne Škorpije pokušavaju da pomire realnost sa željama i potrebama koje su u ovom periodu jake. Ko će pobediti? Ne zna se….

Posao

Period promena od ove nedelje počinje za vas. No, to ne znači da će doći do preokreta preko noći, ali računajte da ste ušli u vreme koje vas vodi ka nekim velikim presecima, ali i velikim novim počecima. Na dnevnoj bazi funkcionišete već neko vreme na mišiće, vaša svakodnevica je praktično postala borba u kojoj ste non stop napeti i očekujete sa koje strane će vas sustići raznorazna ne toliko prijatna dešavanja. Borite se sa drugima, borite se sami sa sobom. izlazite kao pobednik, ali vam to crpi energiju….

Novac

Sa novcem kao da ste se posvađali. Imate osećaj da što vam je više potreban i da što ste više stisnuti računima i obavezama – sve teže dolazite do para….

Zdravlje

Problemi sa variranjem pritiska kod starijih Škorpija, a čak i mlađi mogu imati sličnih tegoba najpre kao reakciju na promenljivo vreme. Standardno – problemi sa grlom.

 

STRELAC

Hrana

Sve vi znate šta je dobro po vas, samo se ničeg ne pridržavate. Čak i ako pokušate da napravite neku promenu – vrlo brzo odustajete i vraćate se na stare staze. Mogući su problemi sa probavom, baš zbog neadekvatne ishrane.

Ljubav

Retrogradno kretanje Merkura u vašem polju početaka i završetaka, stabilnosti, doma i porodice – opet baca akcenat na one situacije sa partnerom koje nisu rešene u prethodnom periodu, a koje je neko od vas dvoje zaobišao ili zanemario. Hteli ne hteli ovo morate raščišćavati, jer neće nestati samo od sebe. Vi možete takođe smatrati da vas partner nečim obmanjuje ili da nije iskren, dok druga strana verovatno misli da ste suviše arogantni i previše okrenuti samo sebi i svojim potrebama. Nije uopšte važno ko je i da li je neko od vas dvoje u pravu – ono što je neophodno jeste da se konačno problemi privedu kraju. Slobodni pripadnici ovog znaka – neko vas preko poslovnog segmenta vrlo uporno muva i nema nameru da odustane. Tu je i neko iz prošlosti ko se povremeno javlja i ne da vam da ga zaboravite….

Posao

Sve se na trenutak pokrenulo, pa opet stalo. I ne samo što je stalo, nego morate ponovo da posvetite

pažnju situacijama i detaljima kojima ste smatrali da više ne morate da se bavite. Iako vam u ovom momentu vaši ciljevi i težnje izgledaju kao maltene nedostižni, to zaista nije slučaj. Samo morate biti strpljivi i dozvoliti da pravi trenutak pokrene sve ono što je u zastoju i što visi u vazduhu već toliko dugo. Za to vreme – vi zaista izgarate na poslu i dajete sebe do maksimuma….

Novac

Finansijska situacija vas standardno opterećuje, iako ćete  u ovoj nedelji imati neko olakšanje – možda kroz dodatni priliv od nekog usputnog poslića…

Zdravlje

Sve ono što se vezuje za grlo kod mlađih Strelčeva, ali i za probavu. Stariji – bilo bi dobro da uradite krvnu sliku.

 

JARAC

Hrana

Apetit se donekle popravio i primetićete da vam je svaki zalogaj slađi kada ste u društvu prijatelja ili osoba koje volite. Jedino što biste trebali da izbegavate jesu baš slatkiši, i tu se trudite da budete umereni.

Ljubav

Iako će komunikacija sa osobom koju volite povremeno biti čudna, nećete se baš uvek razumeti na pravi način i može biti zbunjujućih situacija – ipak će partneru biti neizmerno drago što vi pokazujete više volje da se otvorite i podelite neke svoje strahove, razmišljanja, planove sa njim. Sa malo truda ovo može biti lepa nedelja u partnerskim odnosima, nedelja u kojoj ćete više želeti i čeznuti jedno za drugim i to i pokazivati. Slobodni pripadnici ovog znaka – Uran u ovoj sedmici ulazi u vaše polje ljubavi i zabave – budite sigurni da promene nastupaju i da nećete morati mnogo da čekate na njih. Već u ovoj nedelji mogu početi da se pojavljuju osobe koje su potpuno drugačije od svih priča koje ste do sada imali….

Posao

Oni ciljevi kojima težite sada izgledaju toliko daleko da već počinjete da gubite nadu da ćete ih ikada dostići. U vama se smenjuje cela paleta osećanja – od besa, nade, iščekivanja, neizvesnosti, tvrdoglavosti, želje da se osvetite onima koji vas koče. Jedino što ja mogu da vam kažem na sve ovo jeste – nadu ne trebate i ne smete izgubiti. I ne smete odustati, pa čak ni u momentima kada izgleda da od te nade ništa biti neće. Jeste, sve ide traljavo, ali ipak ide – korak po korak. A svakim ste bliži tim ciljevima..

Novac

Novac dolazi i odlazi haotično. Spremite živce na gotovs. Trebaće vam.

Zdravlje

Vladar vašeg polja zdravlja u ovoj sedmici kreće retrogradnim hodom. Neke tegobe se mogu ponovo aktivirati, naročito ako se vezuju za alergije, pluća, vene.

 

VODOLIJA

Hrana

Teško će biti Vodolijama da u ovoj sedmici održe bilo kakav balans po pitanju ishrane. Apetiti su u fazi porasta a vas privlači sve ono za šta znate da ne biste smeli i trebali da jedete, bilo zbog zdravlja, bilo zbog linije…..

Ljubav

Iako vam to nije baš po volji – morate da se posvetite rešavanju nekih situacija za koje niste možda zaduženi vi, ali drugi traže vašu pomoć i morate da im izađete u susret. Nije to nikakav problem kada zbog ovoga ne biste partnera stavili u neki drugi plan, što voljena osoba može doživeti kao vaše emotivno distanciranje ili čak početi da sumnja da ko zna šta radite sa strane….Morate pronaći dovoljno prostora za osobu koju volite i pružiti joj emociju i sigurnost, da ovakvo vaše ponašanje ne bi u narednom periodu dovelo do problema u vezi…..Slobodni pripadnici ovog znaka – drugi deo nedelje može doneti kontakt od stare ljubavi. Čak i da se ništa konkretno ne dogodi – biće vam drago zbog ovoga…Takođe – sve više primećujete da privlačite poglede suprotnog pola…..

Posao

Najradije biste od svega i svakoga zbrisali i pobegli što dalje možete. Ipak, pošto je malo verovatno da ste u mogućnosti za tako nešto – prihvatite da morate i dalje da se borite i budete na dnevnoj bazi u kontaktu sa onima koji vas iscrpljuju i uglavnom nerviraju. Nabacite osmeh na lice, za šta vam drugo služi ta Venera koja se šetka kroz vaš znak i ne zaboravite da ona treba da vam donese i finansijske i poslovne prilike. Vodite se onim – što veći osmeh, to veća mogućnost da neka dobra šansa svrati do vas!

Novac

To što vi možete da iskombinujete i smuljate kada je novac u pitanju, to je već za Ginisovu knjigu rekorda. U prevodu – snalazite se ekstra, a ni vama nije jasno kako….

Zdravlje

U ovoj sedmici se problemi sa probavom mogu pojačati. Takođe, nemojte se iznenaditi ukoliko vam hormoni nešto pošize. Moguće su i alergijske reakcije.

 

RIBE

Hrana

Što svežije namirnice, što boljeg kvaliteta – niste u periodu kada treba štedeti u ovom segmentu. Takođe – svu hranu dobro operite ili termički obradite.  Osetljivi ste i lako ćete reagovati na bakterije, a možete imati i problema sa probavom.

Ljubav

I dalje ste u periodu vrtenja u krug i tapkanja u mestu i mraku kada su vaša emotivna partnerstva u pitanju. Čak i da je sve dobro na prvi pogled, ispod površine postoji sto i jedno nezadovoljstvo, razmišljanje i sumnja. No, ako je odnos sa partnerom već neko duže vreme u čudnoj fazi, ovo sada će delovati jako opterećujuće za vas. Preispitujete se da li je greška do vas ili do druge strane, a odgovore ne dobijate. Samo budite strpljivi. Slobodni pripadnici ovog znaka ne manjkaju kontaktima sa suprotnim polom. Nije u tome problem. Problem je samo u vašoj glavi i u tome što se vi samo delimično prepuštate dešavanjima, a u stvari – sve vreme kočite. Razmislite šta je ono što u stvari želite. I želite li uopšte….

Posao

U ovoj nedelji nemojte uzimati u zaštitu nekog od kolega, ili što je još gore – nemojte pokušavati da ispeglate ili prikrijete tuđe greške, jer bi se ovo moglo slomiti na vama. Gledajte svoja posla i vodite se onim – uvek smo sami odgovorni za ono što uradimo. Takođe, potrudite se da još jednom proverite papirologiju koja vam je važna, jer je itekako moguće da su vam se potkrale greške i to u nekim ozbiljnijim stavkama, pa bi vam to eventualno moglo doneti problem sa autoritetima.

Novac

I pored toga što vam se novac konstantno izvlači, uvek ga nekako ima za sve što vam je bitno…

Zdravlje

Promenljivo raspoloženje i velike oscilacije kada je energija u pitanju. Potrebno vam je više odmora i opuštanja.

 

Ljubi vas vasa Venera sa papilotnom <3

 

*originalni tekst objavljen na sajtu Moj astrolog http://www.mojastrolog.rs/horoskop/nedeljni-horoskop/