Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – PONEDELJAK 10.04.2023.

POSETA – UDOVAC

Karta Poseta govori da se pokrećemo, da ćemo danas imati zanimljive akcije, interesantne susrete, razgovore koji nam prijaju ili one u kojima ćemo rešiti neke nedoumice, probleme ili situacije iz prethodnog perioda.

Karta Udovac je tu da nam nekim vidom brige ili zastoja oboji pojedine momente u ovom danu. Ili da nam možda da spoznaju da nešto što nam je od važnosti nećemo moći toliko brzo da rešimo, obavimo.

Ona varijanta – Karta Poseta „kaže“ – da, rešićeš….a karta Udovac dodaje – da, rešićeš, ali ne danas. Ili – Poseta – videćeš osobu koja ti je važna/bitna/bliska a Udovac – da, videćeš – ali taj susret ti neće doneti baš ono što očekuješ. I sve tako – primera je milion, a suština je – kao da u ovom ponedeljku nešto mora da nam se ubaci u dan, situacije, odnose – što će nas pomalo „nažuljati“ ili smoriti.

S druge strane gledano – dan je odličan da obavimo vrlo ozbiljne razgovore, one koji nam mogu doneti jak temelj za dalje. Dobar je da popričamo sa onima koji imaju znanje i iskustvo u segmentu koji nam je potreban. Dobar je i da uđemo u komunikaciju sa onima koji bi se na duži rok mogli zadržati u našim životima – bez obzira da li je u pitanju poslovni, emotivni ili bilo koji drugi segment.

U partnerskim odnosima nešto teže teme – ili pak teme koje se ponavljaju – mogu izaći na dnevni red. Bitno je reći, ali je bitno i saslušati – dogovor i rešenje se mogu postići ali je potrebna volja i kompromis. Isto važi i za poslovne ili porodične relacije.

Dan donosi prolazne meteoropatske tegobe. Takođe, aktivira sve ono što je hronično ili što smo zapostavili kao zdravstveni problem. Donosi promenljiva raspoloženja, ali i blaže tegobe sa respiratornim i urogenitalnim traktom.

Mali izveštaj za danas je gotov! Uživajte u ovom ponedeljku, srećno!!!!

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3