Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – PETAK 04.06.2021.

DAR – PUTOVANJE

Pa, izgleda da će ovo biti jedan jako intenzivan dan.

Karta Dara govori o lepim dešavanjima, uživanjima – u životu, hrani, ljubavi, druženju, osmesima, govori o sjaju koji nas u trenutku zabljesne, govori o lepim novim počecima – ako je u pitanju posao, onda su to počeci sa dobrom finansijskom potporom, a ako je u pitanju emotivni segment – onda su to počeci obojeni velikim količinama ljubavi.

Karta Putovanje govori o dešavanjima, o motivu, o impulsu, o ogromnoj količini energije koja nas prosto oduva i odnese, o strasti, o želji, o tome da se prepuštamo osećanjima koja prosto vrcaju iz nas.

E sad, sve ovo ima svoju pozitivnu ali i negativnu simboliku.

Pozitivna bi bila – pokreni se jer se neke izuzetno lepe situacije mogu otvoriti pred tobom. Dan je dušu dao za ispunjenje želja – naravno, želje kao želje – kada hoće da ti se ostvare sve će se namestiti da te baš vodi ka ostvarenju, a kada neće – možeš kopati i ručicama i nožicama – ćorak. E baš danas neke duboke i jake želje mogu biti ostvarene. Trenutak će biti dovoljan za pokretanje, a kada se jednom pokrene – više se zaustaviti neće. Isto tako – danas treba uživati – šetati se, boraviti u prirodi, biti fizički aktivan, videti se sa ljudima koje volite, smejati se zajedno, zasladiti se i društvom i ljubavlju…..a može i palačinkama 😀 Dakle – u pozitivnom smislu – dan je dobar i za ljubav i za uživanje i za posao – jer nosi i finansijske mogućnosti i to prilično lepe.

Hajd sad ono negativno – recimo, prvi deo dana biste mogli da provedete totalno raznjanjavljeni, da vam bude teško da se pokrenete, da samo merkate gde ćete uvaliti pozadinski deo, da vam u glavi bude pomalo mutno – ili čak da vas bolucka glava ili stomak. No, drugi deo dana će to izregulisati i popraviti. TAkođe – negativno je i to što je ovaj petak nabijen vrlo intenzivnim emocijama – nije problem kada lepe emocije „pustite“ na nekog, ali ne valja ući u neke rasprave – jer će to biti teško zaustaviti. Ono što još nije dobro je neumerenost – rasipanje novca ili zatrpavanje hranom…..

Dakle, devojčice i dečaci – dan je dobar za novac, za ljubav, za strast, za uživanje. Treba biti u pokretu, što više – nemojte sedeti i pustiti da ovaj divni petak samo prođe pored vas – prigrlite ga obema rukama i uživajte u njemu do maksimuma! Srećno!!!!

 

Voli vas vasa Venera sa papilotnom <3 <3 <3