Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – ČETVRTAK 03.06.2021.

LOPOV – OFICIR

Primetili ste možda da su dani iza nas pomalo mutnjikavi? Neki neodređeni umor, misli koje vrludaju tamo-vamo, tehnika i internet konekcija nas tu i tamo zezulji, snovi koji se kovitlaju, kod nekih problemi sa nesanicom, a kod drugih – koliko god dugo da spavate probudite se i mogli biste još bez problema.

Jedino što baš baš funkcioniše su ideje, kreativnost, zanos, osećaj povezanosti kroz intuiciju, meditacije i duhovni uzleti. Doduše, funkcionišu i lopine, prevaranti, muljatori, manipulatori….daleko im lepa kuća.

Otprilike tako nam počinje i ovaj dan. Kada su poslovne obaveze u pitanju – biće nam nešto teže da se fokusiramo i skoncentrišemo na ono što moramo obaviti. Zaboravićemo nešto od važnosti. Rasplinućemo se na više strana. Imaćemo problema u sporazumevanju sa saradnicima. Ali zato – imaćemo odlične ideje. Još da ih sprovedemo danas ili da makar krenemo u tom pravcu – a ima šansi i za to – i Bog da nas vidi. U drugom delu dana stoji zaista mnogo veća fokusiranost i znatno bolji poslovni rezultati.

Kada pričamo o emocijama – dešavanja možda nisu spektakularna, ali osećaj je dubok i jak. Pa neko može osećati nedostajanje, neko može osećati da osoba na koju misli takođe razmišlja o njoj/njemu, može se sanjati ili snevati na javi, ali ono što se provlači kroz ove karte jeste da smo u balansu, da imamo snage u sebi da nas ta osećanja ne poljuljaju. U prevodu – kakva god bila emotivna situacija – najbolja ili najteža – ipak u nama postoji stabilnost. Kod nekih parova biće izražena emotivnost i dubok osećaj pripadanja. No, kod drugih – mogu postojati određene sumnje, iako ćemo sa njima uspevati da se izborimo.

Zdravstveno – u prvom delu dana lako gubimo energiju a mogu biti pojačane i tegobe sa pritiskom, alergijama, stomakom. U drugom delu ovog četvrtka se već energetski dižemo i osećamo neuporedivo bolje, snažno i živahno.

Budite dobro, srećno!!!!

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3