Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – PETAK 05.08.2022.

IZNENADNA SREĆA – DETE
Element šoka, iznenađenja, neočekivanosti – prisutan je u ovom danu. Element nestabilnosti, stresa, brzine, nepredviđenosti – prisutan je u ovom danu. Element drame, impulsivnosti, preokreta u treptaju oka – prisutan je u ovom danu.
Jer, gde je Iznenadna sreća – tu ne znaš šta te iza ćoška čeka. Možda radost, možda uzbuđenje, možda adrenalin, možda stres. U svakom slučaju – ne drži se čvrsto svojih planova danas, jer je itekako moguće da ti ih okolnosti razbucaju i usmere te na nešto drugo. Prilagođavaj se u hodu i na isti način rešavaj sve ono što ti dođe. Napetost jeste prisutna, tenzija postoji. Ova karta govori i o sukobu volja i karaktera u međuljudskim odnosima.
U ljubavi – uzbuđenje preovladava. E sad, svakom na drugačiji način. Kod nekog – nove su se emocije i strasti pokrenule i sada drmaju iznutra. Kod nekog – susret sa bivšom ljubavi koji potresa obe strane. Neko treperi jer oseća da nešto nije u redu, oseća da je partner drugačiji i da nešto sakriva – intuicija je uključila crveni alarm. Kod nekog – dogovaramo se i kujemo planove, nasmejani i unapred se radujući.
Stresovi, povišena energija i nerviranje, kao i nagli preokreti – mogući su i kroz porodični segment.
Moguće je da danas bude problema sa anksioznošću, krvnim pritiskom, ali i sa alergijama, sunčanicom i stomakom.
U celokupnom ovom danu i u svim segmentima – danas kao da ne važi ni jedno pravilo. Jer, to iznenađenje čeka da nas iznenadi. Nekog divno, nekog ne baš. Jer život je nekad siv, nekad žut, nekad miran a nekad kao nabujala reka nosi sve pred sobom. Videćemo šta je pripremio danas za svakog od nas….
Budite dobro, srećno!!!!!!
Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3