Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – SREDA 03.08.2022.

VESELJE – NEPRILIKA

Na tapetu i u fokusu su danas međuljudski odnosi.

Kada pričamo o emotivnim, ljubavno – partnerskim relacijama – dan donosi jaku, nekontrolisanu energiju koja može da ode na više strana, sve u zavisnosti od slučaja do slučaja.

Pa tako u nekim relacijama struji tenzija – neki parovi su napeti zbog komplikovane svakodnevice,problema sa planovima, finansijama, decom…..a neki zbog sumnjičavosti, nesigurnosti u partnerovu iskrenost, nezadovoljstva odnosom. Lako je ući u turbulentna dešavanja i rasprave, pa bi to trebalo izbegavati.

Kod drugih pak ove karte isto pokazuju povišen nivo energije, ali one koja se okreće ka strastima i dinamici u odnosu. Ona varijanta kada partner i vi preuzimate inicijativu, pokrećete vas, jurite negde zajedno uz puno pozitivnih vibracija, radujete se….i naravno – spajate u vrućim zagrljajima.

Isto tako, dan u kojem avantura, flert, strasti – pokazuju tendenciju da nas uvuku u sebe. E sad, u kojoj kategoriji ćete vi biti – to ćemo videti, jel da?

Poslovne teme i dileme – vrlo slična varijanta kao i kod ljubavi – za nekog će ovo biti neverovatno podsticajan dan, jer će postojati jak motiv, jaka ambicija, snaga, želja da se dosegnu neki ciljevi. Dobar momenat da se pokrenu dogovori, saradnje, komunikacija i ostvare novi kontakti.

Sa druge strane pak – itekako može postojati tenzija u saradničkim, kolegijalnim odnosima. Jer, sve se brzo dešava, postoje promene u utvrđenim rasporedima i planovima – a sve to izaziva nervozu i napetu energiju. Takođe, može da se dogodi da svi u vašem poslovnom okruženju imaju nešto što ih nervira (neki lični problem), pa se istresaju kroz poslovni segment i kroz ljude sa kojima sarađuju.

I takoooooo……Imamo jedan vrlo energičan dan. Sad je samo pitanje gde će ta energija želeti da nas povede….i naravno – da li ćemo se prepustiti ili ćemo pokušavati da kontrolišemo situaciju i sebe.

Zdravstveno – povrede su na prvom mestu. Nakon njih – svi tipovi virusnih i bakterioloških infekcija, čak i temperatura.

A budite vi meni dobro, važi? Srećnooooo!!!!!

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3