Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – PETAK 07.05.2021.

NADA – POSETA

Fina je Nada, ali kada nam ona izađe kao prva karta, onda znamo da će nam sam početak dana biti ošašoljen, pomalo mutan, kao da nam je teško da podignemo u potpunosti koprenu sna sa očiju. Pa će tako nekome biti poteško da ustane iz kreveta, jer će snovi biti slatki a i baš se onako fino ušuškao pa mu je mrsko da kvari ugođaj.

Ta neka čudna sanjivost kojoj smo skloni u prvom delu dana može uticati na nas i doneti lapsuse u razgovorima i postupcima – ali teško je da bi ti lapsusi i sitne greške mogli zaista da donesu problem. Pre će biti razlog za smejanje i za češkanje po glavi u fazonu – šta ovo bi?

Jedino gde bi tokom celog ovog dana ipak trebalo obratiti više pažnje jeste saobraćaj – jer tu greške i lapsusi mogu da budu problematičniji.

Drugi deo dana obeležava karta Poseta – pa eto popodneva koje je aktivno, gde smo u pokretu, gde će se sastančiti, dogovarati ili pak susretati sa nekim dragim ljudima – prijateljima, partnerima, simpatijama i tako dalje….Ženske osobe mogu obeležiti ovaj dan – ili ćete biti u intenzivnim kontaktima sa pripadnicama lepšeg pola, ili će se sve vrteti oko ženskadije (doduše, ceo svet se non stop vrti na taj način, ali eto kao danas još više).

Dan je zaista lep za svaki dogovor i susret jer će biti prisutna i energija koja donosi razumevanje, ali i energija koja može napraviti dobar dil. Takođe, ovaj petak – pogotovo drugi deo dana jeste dobar i za pokretanje svega što ste zamislili, namerili, isplanirali. Pa za koji god se životni segment to vezivalo.

Bilo bi dobro makar deo dana provesti u prirodi, šetnji, najbolje pored vode. Možda raščistiti misli i napuniti se pozitivnom energijom. Ili kroz susrete sa osobama koje volite dati sebi razloge za smeh i radost.

Uživajte u ovom danu, srećno!!!!

 

Voli vas vasa Venera sa papilotnom <3 <3 <3