Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – PETAK 10.02.2023.

VENČANJE – VERNOST
Dan u kojem na prvi pogled izgleda da je sve u redu. Funkcionišemo nekim uobičajenim ritmom, bavimo se onim što smo isplanirali, raspoloženje je dosta stabilno – a i ako dođe do oscilacija, brzo se vraćamo u normalu.
Međutim, karte koje su izašle za ovaj dan su izuzetno jake – nose karmičko/sudbinsku simboliku koju ne mogu tek tako zanemariti. Pa tako ispada da je i pored te površinske mirnoće, ovo vrlo značajan dan. I može se lako dogoditi da baš ovog petka bude pokrenut sled događaja koji će nas uvesti u period posle kojeg mi nećemo biti isti ili će pak naše životne, porodične, prijateljske, poslovne ili emotivne okolnosti – biti drastično promenjene.
Na koji način? Pa, ne znam – ovde ne postoji simbolika „biće dobro“ ili „biće loše“ već samo – ulaziš u period koji je od velikog značaja za tvoj život i tebe.
Očigledno je da se pred nama otvaraju velike promene. Pa će tako neko promeniti svoj način funkcionisanja, razmišljanja, svoj pogled na situacije koje su mu bitne. Neko će promeniti emotivni status, neko će se baviti porodičnim pitanjima na drugačiji način nego do sada, kod nekog će doći do velikih promena u poslovnom ili finansijskom sektoru. Suština jeste –  promene dolaze. Malo je verovatno da ćemo te promene moći baš danas da sagledamo, ali očigledno je da su one najavljene od ovog petka i da nas, sudeći po kartama – uvode u fazu koja će trajati otprilike oko dva meseca.
Ok, shvatili smo da smo upravo danas ušli u dane, nedelje, mesece koji će trasirati naše živote u nekom drugačijem pravcu. A šta je sa ovim danom? Kao što rekoh na početku – dan deluje korektno, mirno čak. Relativno lako se situacije odvijaju a potencijalne poteškoće u bilo kom segmentu – se prevazilaze.
Možda baš danas čujete vesti, informacije koje će dovesti do promena. Možda baš danas upoznate osobu koja će vrlo brzo postati od ogromnog značaja za vas. Možda se danas dogodi nešto što na prvi pogled ne deluje kao da ima poseban značaj – da bi se u danima koji dolaze pokazalo da je to bila stavka od koje su promene krenule.
Inače, osnovna simbolika ove dve karte je život i smrt…..večiti ciklus transformacija i promena, putovanje duše trasama koje su joj namenjene da bi učila i rasla….
Pa hajde da vidimo šta je to ovaj petak spremio za nas….Srećno!!!!
Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3