Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – SREDA 26.07.2023.

LJUBOMORA – LJUBAVNICA
Osećanja su danas u prvom planu. A ta osećanja šarena, zamršena, zapetljana, iz krajnosti u krajnost nas vozaju – od sreće do tuge, od brige do ekstaze, od nemira do osmeha, od strahova do radosti. I opet nazad. Danas je teško na duži rok pronaći stabilnost, zlatnu sredinu jer će nas okolnosti, drugi ljudi, ma mi sami – talasati.
Lako ćemo se oduševiti, lako iznervirati, snažno voleti ali isto tako i snažno poljubomorisati. Podozrivo i ispod oka ćemo gledati kolegu, šefa, člana porodice, osobu koju volimo – jer OSEĆAMO da nešto nije u redu, da nam možda ne govore istinu, da nam možda rade iza leđa. E sad, da li tripujemo ili je to što osećamo realno – pitanje je, jer ove smo srede skloni da preuveličamo, da ne budemo baš stopostotno objektivni.
Što se poslovnog dela tiče – može se osetiti napetost u radnom okruženju. Možda pojačana žurba, pa su svi nešto nervozni i lako se brecaju. Pokušajte da se ogradite od distrakcija iz okoline i posvetite onome što morate obaviti. Pošto karta LJubavnica govori o dogovorima i uspešnoj poslovnoj realizaciji započetog – što se našeg učinka tiče – on itekako može biti dobar.
U ljubavi je šareniš – u postojećim relacijama više staviti fokus na emocije i želje, a manje na posesivnost i ljubomoru. Takođe, ove karte daju mogućnost započinjanja vrlo strasnih i burnih, mada tajnih odnosa ili pak odnosa koji će nas do srži pomeriti – i u pozitivnom i u negativnom pravcu.
Po pitanjima zdravlja – osetljiv je urinarni trakt, zglobovi i moguće je jače aktiviranje hroničnih tegoba.
Budite dobro, srećno!!!!
Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3