Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – SREDA 08.02.2023.

DAR – PISMO
Prethodni dani su potencirali na tenziji, užurbanosti, svadljivosti čak – a ovaj nam donosi drugačiju energiju. Stvari se rešavaju lakše ili su okolnosti na našoj strani – u svakom slučaju – ono na čemu smo se saplitali se sada pokreće. Pogotovo ako su u pitanju dogovori, administrativna ili papirološka pitanja, planiranja putovanja, dozvole.
I naše će raspoloženje danas više na pozitivnu stranu ići, jer pojaviće se nešto/neko što nas raduje ili nam prija. Pa će tako neko uživati u druženju, ispijanju kafe sa prijateljima, neko će pronaći baš onaj komad odeće koji je toliko tražio i to po razumnoj ceni, neko će rešiti komplikovanu situaciju bilo kog tipa i odahnuti, neko će slatko i lepo flertovati, neko će dobiti dobre vesti ili informacije koje mu prijaju, a nekog će ovaj dan prijatno iznenaditi na neki drugačiji način. Šta god da je – bitno je da našim istrošenim živcima i duši koja je napeta – godi!
Iako je ovaj dan suštinski dosta korektan, malo bi trebalo obratiti pažnju na troškove. Jer, danas smo više opušteni,  a u toj opuštenosti umemo biti i „široke ruke“. Takođe, apetiti su pojačani – naročito kada su u pitanju slatkiši ili neka bogatija, slasnija, kremastija, „punija“ hrana.
Zdravstveno – respiratorni sistem je slaba tačka, a mogu se javiti i bolovi ili problemi sa kostima i zglobovima.
Danas jeste dan za akciju, pa ukoliko imate problematiku bilo kog tipa – trebalo bi svoje snage uložiti u rešavanje jer su dobre opcije za pozitivan ishod.
Budite vi meni dobro, srećno!!!
Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3