Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – PETAK 11.11.2022.

VESELJE – NEPRIJATELJ
Po kartama sudeći – pred nama je jedan aktivan dan, bilo da je u pitanju fizički ili mentalni segment.

Energija oko nas i u nama je prilično jaka i valjalo bi usmeriti je na kontakte i komunikaciju sa dragim nam ljudima, na zabavne aktivnosti, a ukoliko ste danas poslovno aktivni – na dogovore i na obavljanje zadataka koji zahtevaju od vas fokusiranost i efikasnost.

Ovu energiju treba trošiti, jer u suprotnom ona može preći u nervozu, napetost, reakcije i bes u trenutku.

Neće biti iznenađenje ukoliko naša osećanja danas budu šaltala na sve strane – pa u jednom momentu možemo biti razdragani, nasmejani i puni optimizma…..a u drugom siktati na sve oko sebe, nervirati se i osećati unutrašnji nemir.

U odnosima sa drugima možemo ići iz krajnosti u krajnost. Pa tako mogu postojati osobe sa kojima se kopčamo na keca i uživamo u njihovom društvu, ali i onih koje nam samom svojom pojavom izazivaju potrebu da ih nalupamo ili da se bar sočno posvađamo sa njima. A verovatno će biti i onih situacija da neke osobe izazivaju u nama i jedno i drugo. Malo te volim, a malo bih da ti zvocam…..taj neki fazon.

Ukoliko se danas osećate nemirno, razdražljivo ili vam mozak radi sto na sat u pokušajima da neku situaciju sebi objasnite ili rešite – pokušajte da se bavite fizičkom aktivnošću, da se šetate, da pričate sa onima koji vas vole i razumeju ili da se pak fokusirate na neke zahtevnije obaveze kroz koje će se ta nervoza trošiti….

Budite dobro, srećno!!!!!

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3