Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – SREDA 09.11.2022.

NEŠTO NOVCA – POSETA

U ovaj dan ulazimo u razmišljanjima – možda od kako smo ustali nabrajamo u sebi šta sve moramo danas završiti, obaviti…možda računamo za šta moramo izdvojiti novac i presabiramo se koliko nam je potrebno….možda se mentalno pripremamo za neke razgovore, sastanke….a možda čak imamo i neke sitnije zdravstvene tegobe – najpre one koji se vezuju za stomačni deo i probavu, ali u tegobe mogu biti uključene i prehlade, slinavljenja, reumatski ili bolovi u zglobovima, neke situacije sa zubima…..

Prvi deo ovog dana može da nam donese naglašenije zastoje – otežane dogovore, zahtevniju komunikaciju, ne baš sjajno razumevanje sa onima koji su oko nas. Takođe, možemo imati komplikovanije situacije sa papirologijom, ugovorima.

Generalno gledano – kao da u ovom prvom delu dana postoje prepreke da bismo ostvarili ono što nam je cilj ili što nam je obaveza. Kod nekih od nas može da se javi i pojačan fizički i mentalni umor, manjak energije i volje da se pokrenemo. Na sve to ukazuje karta Nešto novca – ali pošto pored nje stoji Poseta, ja mogu samo da kažem – koliko god da danas niste u fazonu energetski ili što se volje tiče, ipak biste trebali da se fokusirate – jer postoji izuzetno dobra šansa da se sve što vam je od važnosti pokrene u pravom smeru, koliko god početni momenat zahtevao više truda i angažovanja.

Emotivno – ukoliko ste u bilo kom tipu partnerskog odnosa, postoji potreba da se o nekim situacijama ili o samom odnosu porazgovara. Da se postavi zajednički cilj ili da se fokusira na pitanja koja na bilo koji način „žuljaju“ u vašoj vezi. Onima koji su sami – dan i period mogu doneti početak (ili pak obnovu) komunikacije sa nekim, ali će sam razvoj priče ići sporo.

Ovo je dan u kojem, koliko god da možda nemate motiva i volje – ipak treba biti aktivan po pitanjima i obavezama koje su vam bitne. Takođe, vi ćete se bolje osećati kada ste aktivni i u pokretu. Dan je dobar za druženja, za fizičku aktivnost, za šetnje, za kontakte sa ljudima sa kojima se kroz razgovor i dobru energiju opuštamo.

Budite dobro, srećno!!!

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3