Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – PETAK 12.05.2023.

IZNENADNA SREĆA – ISTINA
Gde je Iznenadna sreća – tu je odjednom, neočekivano, iznenada, kao grom iz vedra neba, tu su preokreti, tumbanja. Karta Istina je tu da potvrdi da je pred nama dan koje će neke od nas pozitivno iznenaditi, neke šokirati, a nekima doneti jaku nervozu i stres.
Dan je dobar da napravimo promenu, da izađemo iz kolotečine, dobar je da kroz druženje ili opuštene momente sa onima koji su nam bliski rasterećujemo misli i podižemo pozitivnu energiju. Dobar je za društvenost, nova poznanstva i kontakte sa ljudima koji su drugačiji od nas, ali nama baš zbog toga zanimljivi i intrigantni.
Nije dobar da se čvrsto držimo planova jer se planovi neće držati nas – tumbaće se, postavljati nam prepreke, otezati ili pak menjati u deliću sekunde.
Ovo je i dan koji može podstaći naša i tuđa nezadovoljstva i nervozu, učiniti da se „zapalimo“ u trenutku, ovo je dan u kojem se lako reaguje na nepravdu – bilo da se ona čini nama ili nekome koga uzimamo u zaštitu.
Moguće su rasprave u svim onim odnosima koji su duže vreme nestabilni – kojeg god tipa oni bili.
Zdravstveno – sem tankih živaca i pojačanog stresa, aktuelne su i meteoropatske tegobe, problemi sa oscilacijama pritiska ili sa cirkulacijom.
Dan zvan – očekuj neočekivano i pokušaj da se prilagodiš dešavanjima, ali zvan i – uživaj u promenama jer one ti mogu začiniti život.
Budite dobro, srećno!!!!
Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3