Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – SREDA 10.05.2023.

UDOVICA – ISTINA
Karta Udovica nosi simboliku Meseca i Saturna (sve ono što moram, što mi je obaveza, odgovornost, posvećenost), pa u poslovnom smislu pred nama nije loš dan. Završićemo ono što smo isplanirali (možda nešto usporenije i sa više napora), umećemo da donesemo prave odluke – jer ovo nije karta nestrpljivosti i impulsivnosti, već govori o tome da objektivno, racionalno i hladne glave umemo da sagledamo sve okolnosti i povučemo pravi potez. Zbog prisustva karte Istina – moguće je da će nam se danas otvoriti novi ili ponoviti stari predlozi, ponude, poslovne prilike.
Kada pričamo o emotivnom segmentu – ova kombinacija karata nosi ili jedan vid pritajenog nezadovoljstva ili „ravne crte“ – kada se osećamo emotivno ispražnjeno, distancirano, možda čak i zaleđeno. Nije dobar trenutak za povlačenje bilo kakvih konkretnijih poteza – treba sačekati da se sve „slegne“ u nama. No, bez obzira na savet da se sačeka – itekako je moguće da će neki od nas, pritisnuti dužim periodom emocionalnog rasula ili nezadovoljstva – doneti odluku o akciji bukvalno u trenutku. Karta Istina govori o brzom dizanju adrenalina i suočavanju sa situacijom ili osobom koja u nama izaziva emocionalni rolerkoster ili pritisak.
No, ovo su i karte koje u emotivnom smislu „uguravaju“ prošlost i u naše misli, ali i u akcije i dešavanja. Pa je sve moguće – od razmišljanja i podsećanja na ono što je bilo i na one sa kojima smo delili sve, pa do konkretnih poteza, čak i susreta.
Generalno gledano – danas ćemo „pogledati u oči“ nekim situacijama ili ljudima, danas ćemo osvestiti neke strahove, danas ćemo se suočiti možda i sa našim greškama ili pogrešnim postupcima. Danas gledamo istini u oči – i možda nam se neće dopasti ono što budemo videli.
Zdravstveno – naglašenije tegobe hroničnim bolesnicima, a posebno je osetljivo sve što se vezuje za koštano – zglobni sistem, hormone i reproduktivne organe.
Budite dobro.
Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3