Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – PETAK 15.07.2022.

SREĆA – IZNENADNA SREĆA

Pa, neko će danas da se usreći. A neko će da se iznenada usreći. A neko će pak da se iznervira za sve pare.

Generalno gledano, karte nam i danas skreću pažnju na to da u moru izazova u kojem plivamo dugo, dugo – ipak postoje ostrvca sreće i radosti i da makar povremeno na njima treba danuti dušom, napuniti se suncem, energijom, osmesima……A onda idemo opet da ronimo po svakodnevnim problemima koji se talasaju oko nas i s vremena na vreme prete da nas potope.

Sreća je čudna – juriš za njom, pokušavaš da je uhvatiš….a ona se uzjoguni i izmiče taman kad pomisliš da si spustio ruke na nju. A onda  ti vragolasto dođe baš onda kada je ne očekuješ.

Pa tako danas ova vragolanka može da nas obraduje. Nekog mnogo, nekog malo. Od takve je sorte – nikad ne znaš da li će ti uleteti u naručje ili će te samo okrznuti pogledom.

Zato ovog petka uživajte u njenim darovima. Neko finansijskim i poslovnim, neko ljubavnim i flertujućim, neko kroz mir u duši, neko kroz osmehe i druženje, neko kroz to što će brzo i lako završiti obavezu, neko kroz dobru klopu ili protezanje na suncu….Samo nek je tu sreća, bila manja ili veća!

Hmmmm……a šta ćemo sa onim nerviranjem sa početka teksta? Paaaaa…..izgleda da će i toga biti. Neko će se nervirati kroz brzinu, kroz navrat-nanos funkcionisanje, kroz promene planova u poslednjem trenutku, kroz to što ne može da se osloni na obećanja drugih, nekog će iznervirati prijatelj, član porodice, partner, simpatija, poremetiće mu se kompjuter, telefon, nestaće internet, dogodiće se kvar…. Neko će se šokirati informacijom, postupkom neke osobe, dešavanjem….i tako dalje i tako dalje…..

Pa, to mu dođe to. Sreća i stres su danas u glavnim ulogama. Neka ove prve bude što više, a ovog drugog što manje!!!!

Budite vi meni dobro, srećnooooo!!!!!

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3