Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – ČETVRTAK 14.07.2022.

DAR – LJUBAV

Dan kada će pritisak u nama popustiti, makar na kratko. Dan kada ćemo dobiti neki poklon.

E sad, pokloni su razne fele pa će neko dobiti baš baš dar – sitnicu ili krupnicu. A neko će dobiti dar rasterećenja, neko dar druženja, neko dar mirnog funkcionisanja na poslu ili u porodici, neko dar uživanja, neko dar opuštencije i dobre klope, neko finansija, a neko dar ljubavi.

Kako god okrenuli – poklonu se u zube ne gleda. Prihvati to nešto lepo i slatko što ti je došlo, nebitno da li je malečko ili ogromantno – i raduj se.

Ako bi ti baš dobro došao neki finansijski dar a umesto toga dobiješ kompliment od prijateljice – pa šta da se radi. Ako ti je želja da se emotivno pokreneš i hoćeš dar ljubavi, a umesto toga dobiješ uživanje sa članovima familije na porodičnom ručku – pa šta da se radi. Da ne nabrajam – razumete šta želim da kažem. Ne postoji garancija da će taj dar biti baš ono što je nama najpotrebnije.

U suštini, ovaj četvrtak predstavlja naš pokušaj „bekstva“ iz okolnosti i osećanja koja pritiskaju i spolja i iznutra. Kao da nam je potrebno da se rasteretimo, da duboko udahnemo i da na neko vreme damo prednost lepšoj strani života.

I očigledno je da ćemo dobiti mogućnost za tako nešto. Šta god da vam danas dođe a nudi vam iskorak iz pritisaka i tenzije – prigrlite i uživajte u tome, punim plućima.

Takođe, danas se na jednostavniji i lakši način mogu rešiti neke zavrzlame – poslovne, porodične, finansijske, emotivne, prijateljske, jer postoji dašak srećnih okolnosti.

Pa, izvolite – pokušajte!

Budite dobro, srećno!!!!

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3