Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – SREDA 20.07.2022.

NEŠTO NOVCA – VENČANJE
Odmah jedna napomena – sve što imate od obaveza – ličnih, poslovnih, porodičnih, ma bilo kojih – nagurajte u prvu polovinu dana ili makar u prvoj polovini dana ih započnite.
Jer, karta Nešto novca govori o onome što moramo i trebamo rešiti, započeti, završiti, obaviti, baviti se time – a dobro je postavljena obzirom da joj karta Venčanje „čuva leđa“ – što obećava manje problema i teškoća u obavljanju svega onoga što je neophodno.
Generalno, kompletan dan nije loš. Ne mogu da kažem da je savršen jer Nešto novca donosi i nervozu, blagu anksioznost, talase stresa, probleme sa nervozom želuca i varenjem, pa i sitne zdravstvene tegobe. Ali šta sad – ako budemo čekali savršen dan – sačekaćemo ga nikad, a možda ni tad. Prema tome – ne budite bube lenje, već se bacite na prioritete, organizujte se i rešavajte jedan po jedan.
Dan je dobar i ako hoćemo da popravimo neku komunikaciju, nebitno kog tipa – neće to ići bez truckanja, ali se mnogo toga može ispeglati. Potrebno je pokazati dobru volju i napraviti prvi korak – a posle pratiti situaciju i prilagođavati se.
Dan je dobar i za nova poznanstva ali i za početak kontakta sa nekim ko bi nam mogao biti od važnosti na dalje – poslovno, prijateljski, emotivno.
Sve u svemu – nije loše. Samo malo povedite računa o toj nervozi – ako vidite da vas nešto ili neko izbacuje iz takta – maknite se. I malo obratite pažnju na zdravstveni segment – Nešto novca jesu sitnije tegobe, ali one koje ne treba zanemarivati. Pa ako vidite da vas ljulja pritisak, da imate vrtoglavicu ili da vam je muka – iskulirajte, odmorite, nemojte gurati sebe do krajnjih granica.
Budite dobro, srećno!!!!!
Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3