Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – PETAK 16.09.2022.

LOPOV – PORUKA

Pa, izgleda da je pred nama neki pomalo mutan i čudan dan. Neko će se mutno fizički osećati (ode pritisak u podrum, ne prija nam vreme, meteoropatske tegobe), neko će se mutno mentalno i emotivno osećati (zbunjenost, neizvesnost, intenzivna razmišljanja u kojima se samo vrtimo u krug), a neko će se susretati danas sa osobama ili dešavanjima koja su potpuno čudna.

Od tih čudnih čuda danas možemo doživeti – raznorazne gubitke, krađu ili nestanke dokumenata, novčanika, novca, ključeva, kartica, intelektualne svojine, podataka ili slika na telefonu, kompjuteru.

Jednim delom ti „nestanci“ mogu biti i zbog naše brzopletosti i ishitrenosti. Prosto rečeno – žurićemo, mozak nam neće biti uključen stopostotno, spustićemo na primer ključeve negde…..i posle ćemo se ubiti u pokušajima da ih pronađemo. Danas smo skloni i zaboravljanju – sastanaka, dogovora, pinova na karticama, lozinki. Zaboravljaće se lako i ono što se obećalo.

Komunikacija na bilo kom nivou je danas protkana nerazumevanjem, pogrešnim tumačenjima izrečenog i zato je potrebno lepo proveriti da li smo se sa sagovornikom zaista i istinski razumeli.

Kada je baš emotivni segment u pitanju – možemo zbuniti partnera ili mi sami ostati zbunjeni postupcima i rečima druge strane. Može se javiti sumnja, a neće biti čudno ni ukoliko nešto što je bilo skriveno danas izađe na površinu. Ukoliko ste u nečemu tajnom i tu tajnu želite da sačuvate – danas posebno vodite računa. Jer, trenutak brzine i nepromišljenosti donosi da tajna bude ogoljena.

Pokušajte da se u ovom danu više odmorite, više posvetite sebi. Danas nam je potrebno više i mentalnog ali i fizičkog odmora. Budite vi meni dobro, srećno!!!!

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3