Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – SREDA 14.09.2022.

NEPRILIKA – VESELJE
Sa ovim kartama, poslovna i zdravstvena tematika je u fokusu danas.
Dan „obećava“ žurbu, nestrpljenje, moguće tenzije u radnom okruženju, ali istovremeno obećava i jaku energiju, potrebu i volju da se obavi ono što je do nas. Karte savetuju da se potencijalni konflikti, dokazivanja ko je u pravu a ko ne, nervoza prema onima sa kojima sarađujemo i potreba da kritikujemo druge – ipak ublaži i da nastupimo na jedan odmereniji, blaži način, koji dozvoljava da se prilagodimo jedni drugima. Koliko ćemo u tome biti uspešni – da, samo jednim delom zavisi od nas, potrebno je da i druga strana „omekša“ svoj nastup – ali, mi druge ne možemo menjati, sebe možemo.
Što se zdravstvenog dela tiče, karte upozoravaju da žurba može proizvesti povrede. Takođe, mogući su problemi sa zubima, sa parnim organima u telu, a generalno – dan može doneti bolove u onim delovima tela koji su ranije povređeni, mogu žigati ožiljci, rane ili se aktivirati hronična tematika. Dan je za izbegavanje prejake hrane i preteranog uživanja u jelu jer se mogu javiti stomačne tegobe.
Kada pričamo o emocijama…..ha! Ovo vam dođe ona varijanta – ko te ima taj te nema, ko te nema taj te sanja, ko te sanja budi se zarozan kao labave gaće. Dan kada nas sve ono što se vezuje za naš emotivni život ili za partnera onako fino boducka u mozak. Dobro će proći oni koji kroz svoj ili tuđ poslovni segment flertuju, upoznaju se sa novim ljudima, poslovno sarađuju sa simpatijom – tu već ima varnica onih lepih, koje lete na sve strane. Generalno – komunikacija u odnosima je tu i tamo – red „udaviću te koliko me nerviraš“, pa red „udaviću te koliko te volim“. A može i ono – da se kroz strast rešavaju konflikti, prevazilaze prepreke…..i naravno – problemi guraju pod tepih.
DakleM – ako hoćete da lakše i bolje prođete kroz ovaj dan – rmbajte, jer tako ćete trošiti napetu energiju koja postoji. A možete i da vežbate, šetate…..i naravno – strasno se volite. Sve varijante će danas „raditi“ u vašu korist.
Budite vi meni dobro, srećnoooooo!!!!!
Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3