Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – PETAK, 17.02.2023.

MISAO – POSETA
Danas će nas nešto pokrenuti. Nekog mentalno, nekog fizički, a nekog i emotivno. Pa hajmo redom –
Emotivno – poruka, susret, poziv ili dogovor za viđanje – nešto što će učiniti da zatreperimo. Danas su moguća ljubavna iznenađenja – kod nekog kroz kontakt sa prošlošću, kod nekog sa novim ljudima koji donose podsticajnu energiju i pokreću nas. U postojećim emotivnim relacijama – potreba da se pokrene razgovor koji je dugo odlagan ili teme koje su do sada gurane pod tepih. Neke stvari je potrebno razjasniti i o njima progovoriti – Pojedini parovi će raščistiti problem i nastaviti dalje, ali biće i onih koji će možda baš danas ili u narednim danima shvatiti da je džabe pričati kada se ne čujemo, ne razumemo….i da je neumitni kraj tu, iza ćoška.
Mentalno – dan je savršen za rešavanje problema, bilo koje vrste. Umemo da pronađemo prave reči i povučemo prave poteze. Dobre ideje, planovi nas vode u pravom smeru. Korektna poslovna tematika jer se može napraviti dogovor, možemo realizovati ono na čemu smo u proteklom periodu „bagovali“. Ukoliko vam danas stigne poslovna ponuda ili predlog – nemojte automatski odbacivati, vredi razmisliti o ovome. Misli su danas lakše, ne pritiskaju nas toliko – kao da nam mentalni teret polako spada sa leđa.
Fizički – odličan dan da se aktiviramo. Kroz šetnju, kroz sportske aktivnosti – pogotovo ako smo rekreaciju odlagali, smišljali izgovore. Dobar je dan i za putovanja, susrete sa dragim ljudima.
Zdravstveno – vreme je predivno, ali nemojte se zeznuti i obući se previše lagano jer su sa ovim kartama i dalje aktuelne prehlade i respiratorni problemi. Moguće su blaže vrtoglavice ili meteoropatske tegobe, kao i hronične tegobe – najpre one vezane za koštano – zglobni sistem.
Hajmo vedrijeg duha u ovaj dan koji obećava! Srećno!!!!!
Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3